To je to što me zanima!

Put u zagonetan i misteriozan hram postao je pravi pakao

Troje američkih studenata pratilo je tajnovitu kartu koja vodi duboko u džungle Japana do osamljenog hrama. Kada ih duhovi zarobe, njihova će avantura postati noćna mora
Vidi originalni članak

Jesenska sezona nam svake godine donese nekoliko 'starih' filmova, tj. nastavaka franšiza (ove godine stiže 'Slagalica strave 8'), a donese nam i par noviteta (od kojih su neki stvarno interesantni).

Doduše, postavlja se pitanje koliko film o američkim turistima koji se izgube negdje (kako u eri smartphonea...?) u civiliziranim zemljama gdje ih napadnu dusi zlodusi spada u kategoriju noviteta.

Pogledajte video, recite nam što mislite

Film 'Temple' režirao je Michael Barrett, dok se scenarijem bavio njegov brat Simon Barrett (autor prošlogodišnjeg horora 'Vještica iz Blaira'), s Naoto Takenakaom, Asahi Uchidom i Loganom Huffmanom u glavnim ulogama.

'Temple' može biti strašan nekima, no kako se nama čini prema foršpanu, vjerojatno nije ni pod razno. Mi bismo se i dalje držali prokušanih legendi, kao što je Stephen King i njegov 'Ono', koji u kina dolazi za samo dva dana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare