To je to što me zanima!

Quasarr i Big Strip Gorila stižu na prvi 'Rock kamp Orsula'

U Parku Orsula, prvi će se put održati 'Rock kamp Orsula'. U petak i subotu, 10. i 11. srpnja, nastupit će bendovi iz Rijeke, Zagreba i Dubrovnika. Ulaz je besplatan
Vidi originalni članak

Riječke snage predstavljaju Quasarr, Morso i Moskva, dok iz Zagreba dolaze S3ngs, Orvel i Big Strip Gorila, a domaćini su Embassy 516, Valetudo, Feredon i Yaye. Ulaz na dvodnevno glazbeno druženje je besplatan.

Riječki electro pop band Quasarr odsvirat će dosadašnje uspješnice, ali i nove pjesme koje će se naći na trećem studijskom albumu čije se objavljivanje očekuje na jesen. 

Big Strip Gorila će predstaviti i novi singl 'Bermudski trokut' kojeg su objavili ovaj tjedan, a riječ je o nastavku priče i drugom dijelu triptiha videospotova na kojem su radili s Igorom Ilićem, njihovim prijateljem i pjevačem benda Orvel. 

Zagrebački indie pop bend Orvel predstavit će i nedavno objavljeni synth pop singl 'Sjajan dan', dok će S3ngsi zabaviti publiku pjesama s dosadašnja dva albuma, ai i predstaviti posljednji singl 'Ocean' kojim najavljuju novi materijal.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare