To je to što me zanima!

R. Knjaza i D. Gopca inje čekalo u hotelskom WC-u

Robert Knjaz odveo je Davora Gopca u Nepal, gdje su snimali “Koledžicom po svijetu”. Hodali su 14 kilometara do najvišeg hotela na svijetu
Vidi originalni članak

Sad nam je Sljeme kao ležeći policajac, kaže Robert Knjaz. U ponedjeljak se vratio iz Nepala, gdje je snimio “Koledžicu” s Davorom Gopcem. Tjedan dana kretali su se na visinama od 2500 do 4250 metara.
- Cijela ekipa osim mene, Knjaza i jednog snimatelja dobila je visinsku bolest. Bilo je stvarno naporno - kazao je Gobac. Dio emisije snimljen je u najvišem hotelu na svijetu, koji se nalazi na 4250 metara i ima spektakularan pogled na Mont Everest. Cijela ekipa i nekoliko Šerpa do tamo su išli pješke. - Ne može se nego pješke jer nema cesta. Samo kozji putevi i viseći mostovi. Do određene visine može se avionom, a i to je stvarno doživljaj jer letiš tik uz planinske vrhunce i slijećeš na pistu dugu samo nekoliko stotina metara. Pilot mora paziti da povuče ručnu u pravi čas da se avion ne zabije u planinu - ispričao je Knjaz. Hodali su 14 kilometara i nosili opremu. U hotelu na 4250 metara nema tople vode ni grijanja.
- U sobama je nula stupnjeva, a na zahodskim školjkama inje. Kad se po noći okreneš u krevetu dobiješ bruh jer na sebi imaš tonu deka - opisuje Knjaz. Gopca je Nepal oduševio. Posjetili su jedno selo, gdje je prošao obuku kako biti “rođeni” Šerpa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • god of war 13.03.2008.

    knjaz je legenda..jedini show ili emisija koja je 1/1 dobra i zamimljiva...svaka čast!

  • domagojbbb 13.03.2008.

    Knjaz je zaista nepresušan izvor humora! mogu zamisliti njega i Gobca! ubojita kombinacija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare