To je to što me zanima!

R. Kurbaša: Bitno da je žena lijepa, nema veze za kupaći

Glumac je završio snimanje serije Ruža vjetrova i sad odlazi na odmor. Najbitnije mu je da se odmori od snimanja. Najradije bira osamljena mjesta uz more
Vidi originalni članak

Jednodjelni, dvodjelni, šareni, jednobojni kupaći kostimi već su stigli u prodavaonicu, a glumice Darija Lorenci, Jelena Perčin i Helena Minić došle su odabrati jedan za sebe.

Nove kupaće kostime talijanske marke Parah došao je pogledati i glumac Robert Kurbaša. 

- Volim obične, slip gaće za ljeto, što jednostavnije to bolje. Ne razumijem se previše u modu - kaže glumac koji je prije nekoliko dana završio sa snimanjem serije "Ruža vjetrova". Svejedno mu je kakav kupaći kostim nosi žena. 

- Volim vidjeti lijepu ženu pa bilo da je u bikiniju ili jednodjelom kupaćem ili bez toga - smije se Kurbaša. 

Ne voli pričati o svom ljubavnom životu, no ističe radije bira osamljena mjesta uz more. Sad mu je najbitnije da se odmori od snimanja i odigra svoj autorski projekt, monodramu "Ispit savjesti". Uz to voditelj je HTV-ovog "Bingo showa". 

- Donosim ljudima sreću. Tko dobije, dobije, a ostalih 99,99 posto "šipak" kao i meni - dodaje glumac.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • feba 28.04.2012.

    A jel bitno koliko mozga ima?

  • SASHA_2 28.04.2012.

    slazem se sa nijm!receno taman kako treba!mada mislim da svaka djevojka je lijepa na svoj poseban nacin i bez kupaceg ili s njim!

  • beebee 27.04.2012.

    Jednodjelni, dvodjelni, šareni, jednobojni kupaći kostimi već su stigli u prodavaonicu- prekrasno sročeno, vrhunsko novinarstvo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare