To je to što me zanima!

R. Williams izvanzemaljce voli više od djevojaka

Njegov interes za 'male zelene' je ispred karijere i ljubavnog života. Pjevač većinu vremena provodi pred računalom u potrazi za izvanzemaljcima
Vidi originalni članak

Robbie Williams (34) je ponovno 'na tržištu', no ne svojom voljom. Ayda Field (29) ga je ostavila zbog njegove opsjednutosti izvanzemaljcima. Umjesto da večer provodi s djevojkom, Robbie većinu noći sjedi pred računalom.
- Opsjednut je više nego ikad. Ponekad ne ide spavati nego traži po internetu što više podataka o izvanzemaljcima. On je odličan momak, ali je pretjerao. Robbie želi mir, a zabave ga nimalo ne zanimaju. Ayda je djevojka gladna medijske pozornosti i Robbiejev sadašnji životni stil joj nimalo ne odgovara - rekao je bliski izvor. Iako je Robbie odlučio opet pokrenuti pjevačku karijeru, bliski izvori tvrde kako se u zadnje vrijeme nije ni približio studiju. Njegov interes za 'male zelene' je ispred karijere i ljubavnog života.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • muskarac 18.09.2008.

    prolupa čovik od droga i alkohola.....

  • jedina1 18.09.2008.

    ne razumijem curu koja ga može ostaviti!!!! ja ga ne bi nikad, čak mi ni mali zeleni ne bi smetali....pa Robek je samo jedan....ah :)

  • ika761pfo 18.09.2008.

    zanimljiv hobi,a bolje i to nego da dobije spolnu bolest mjenjajuci komade il da baca pare na neke druge ovisnosti,al mogao bi malo u studio koju pjesmicu da lansira pa makar i o marsu i malim zelenima

Komentiraj...
Vidi sve komentare