To je to što me zanima!

Rađa čestitao supruzi Viktoriji rođendan: 'Ljubavi mog života!'

I Viktorija je zabilježila svoj rođendan. Objavila je fotografiju na kojoj drži veliki buket raznobojnih ruža, a uz nju se zahvalila svima na lijepim željama
Vidi originalni članak

Dino Rađa (55) i supruga Viktorija Rađa u braku su više od 20 godina, a čini se kako su zaljubljeni kao i prvog dana. Svaki rođendan, godišnjicu i slične trenutke bivši košarkaš čestita svojoj dragoj na društvenim mrežama uz romantični opis.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan rođendan, ljubavi mog života - napisao je Dino uz fotografiju na kojoj Viktoriju drži u naručju.

I Viktorija je zabilježila svoj rođendan. Objavila je fotografiju na kojoj drži veliki buket raznobojnih ruža, a uz nju se zahvalila svima na lijepim željama.

IZGUBIO ŽIVCE Rađa: Navijači traže ostavke? Ma, oni nemaju pravo glasa!

- Ovo nisam ja. Ovo je neka gospođa od 45 godina. Hvala vam svima dragi prijatelji što ste me obasuli ljubavlju i najljepšim željama. Volim vas - napisala je.

Viktorija i Dino upoznali su se 1995. preko zajedničkog prijatelja u jednom restoranu. Među njima je, navodno odmah zaiskrilo, a dugo se šuškalo kako je Rađa zbog nje ostavio svoju prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina Duju. Vjenčali su se 2001. u blizini Korčule, a zajedno imaju sinove Roka i Niku.

Njihovi kumovi na vjenčanju bili su Petar Grašo (46) i Viktorijina prijateljica. Inače, Dino je pjevaču u veljači ove godine uzvratio kumstvo na vjenčanju s Hanom Huljić (31). To je bilo očekivano jer su prijatelji još od devedesetih kada je Rađa često dolazio u restoran Grašinog oca Zorana.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA ŠOKIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Ispičutura 08.07.2022.

    Ljubav mog života..moš mislit..pa i ptice na grani znaju da je Grašo bio i još uvijek je Rađin dečko..daleko je on od ženske ljubavi...a sad me pobrišite 5 put...

  • gziratoboli777 08.07.2022.

    ja mislio da ti je graso ili tonči ljubav života

  • grom 1992 08.07.2022.

    Odgovorila mu je; bankomatu moga života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare