To je to što me zanima!

Rada gata iz kave: Stefani se zaljubila, ali Ervin nije za nju

Dok je Rada još bila u dubokom snu, njezin suprug je već odavno bio na nogama. No jedva je dočekao probuditi ju kako bi zajedno mogli popiti prvu kavu
Vidi originalni članak

Obitelj Vasić odlično se snalazi u svom kutku kuće Velikog Brata. Potpuno su se udomaćili o čemu svjedoče i najnoviji video isječci.

Nakon što je Rade probudio svoju suprugu, ona mu je iz kreveta poručila da nije u vojsci te mu zapovijedila da skuha kavu koju je on poslije s guštom popio.

A Rada, osim što ispija kave, uz to i gata. Ponekad suprugu, a ponekad ostalim stanarima. Na 'udaru' se našla i Stefani.

Tako je Rada izvukla karte ljubavi i postojanosti, te kaže da se Stefani zaljubila u Ervina, ali da on nije dobar za nju. No kako kaže Rada, Stefani će presuditi neka udovica koja će donijeti veliku odluku. Spomenula je Rada i nekog muškarca koji voli Stefani, ali na lopovski način... Što god to značilo.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 12.09.2015.

    a sto ste nam zapostavili Seve?:(((

  • kung fu panda 12.09.2015.

    hajde da ti sreću gatam iz kavu,iz dlan oćeš kartu da ti bacim ili grah? eve ga vidim lele velka sreća će te prati dvajs milijon ljudovi na tv .......

  • Aqamarinne 11.09.2015.

    Vasićima je baš super, oni su se se odmah jako dobro prilagodili i uklopili u BB kuću, to im je kao besplatni godišnji odmor u kojem uživaju :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare