To je to što me zanima!

Rada savjetuje sinove kako da 'pohvataju' Mirjanu u krevetu

Rada i Rade su u ispovjedaonici bili upitani o odnosu Mike i Gibe s ovotjednom 'kraljicom' BB kuće, Mirjanom. Rada je otkrila da ih savjetuje da je 'slobodno uvate'
Vidi originalni članak

Veliki Brat je Radu i Radeta Vasića pitao što misle kako bi Mika i Giba proveli noć s kraljicom Mirjanom u njenim tajnim odajama, gdje je prethodnu noć proveo Ervin .

- Isto bi proveli kao što su i prije proveli. Oni je cenu, poštuju i vole - rekli su Vasići. No Rada im zamjera njihovo 'poštenje'.

- Čak sam im i ja, kao majka, rekla: Pa spavate s njom, dvojice ste, jedan od tud, jedan od ovud, uvatite to slobodno - prepričala je Rada.

- Ako poštujete baš sve djevojke ovdje, onda je**ga - zaključila je razočarana Rada te je rekla da im je savjetovala da, 'kad padne šansa', poljube i izgrle djevojke iz kuće.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • felipe 13.10.2015.

    Rado, tebi bi na svadbi moglo dvaput svirati "Danas majka ženi svoga sina"... :D

  • Tetka1 13.10.2015.

    ma daj molim te njih dvojica ha ha ha pa bas kao da je neko lud , nemam nista protiv sexualnih orjentacija, svakom svacije, ali gdjo.Rado pa ocito je da oni sa Mirjanom mogu razmjeniti jedino savjete o frizurama kremama odjeci i slicno , nemojmo se lagati

  • tesla007 13.10.2015.

    a ono nije bio Lucic vec decko iz Sirije

Komentiraj...
Vidi sve komentare