To je to što me zanima!

Rade na pomirenju? Selena zbog Justina putovala u Oslo

Dobro obaviješten izvor za TMZ je rekao da Selenino putovanje u Oslo nije slučajnost. Justin u Norveškoj trenutačno boravi i nastupa u sklopu svoje turneje
Vidi originalni članak

Čini se da između bivšeg para još postoje neke 'iskre' iako su prekinuli početkom ove godine. Selena Gomez (20) je u četvrtak otputovala iz Los Angelesa u Norvešku gdje Justin Bieber (19) trenutačno nastupa što je odmah potaknulo glasine da pokušavaju obnoviti svoju romansu. 

Dobro obaviješten izvor za TMZ je rekao da Selenino putovanje u Oslo nije slučajnost. Kaže da Justina Selena još muči jer mu šalje nejasne signale. 

No, pjevač ima i puno više problema od ljubavnih. Otkad je prekinuo sa Selenom stranice medija puni raznim ispadima u javnosti. Pjevačica je nedavno otkrila da bez obzira na prekid veze s Justinom i dalje vjeruje u ljubav. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ketidr 21.04.2013.

    Ne rade na pomirenju, nego je Seleni usfalilo para ;)

  • WOMANIZER 19.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BelieberForever 19.04.2013.

    a i ona glumi,ogadi ga pred cijelim svijetom pa trci za njim al nije moja stvar to je njigov privatni zivot tako da mislim da ni ostale ne bi trebalo zanimat

Komentiraj...
Vidi sve komentare