To je to što me zanima!

Rade 'poludio' zbog Angie: Idite sad svi vi dođavola!

U glumičinom priopćenju stoji kako je Brijune zaobišla jer nisu dovoljno sigurni, no Šerbedžija tvrdi da su razlog otkazivanju novinarske pizdarije
Vidi originalni članak

Nije došla zbog novinarskih pizdarija. Molim vas sve, pustite me na miru. Idite svi dođavola, rekao je Rade Šerbedžija. Nije bio raspoložen za razgovor. Samo je projurio pored novinarskih ekipa koje su čekale Angelinin dolazak na Brijune. Njegova supruga Lenka kroz smijeh je rekla kako će se predstava odigrati kao da nije bilo ni govora da će Jolie doći. Ispričala je i kako su Rade i Angelina proljetos u Americi razgovarali o njenom filmu. Rade još nije odlučio hoće li u njemu glumiti, rekla je Lenka Udovički.
- Tad smo je pozvali da dođe na Brijune i pogleda našu predstavu. Prihvatila je poziv i odabrala ‘Kralja Leara’, jer je taj termin mogla uskladiti sa svojim obvezama. No , sve nas je nedolaskom iznenadila - rekla je Lenka.
U zagrebačkim glumačkim kuloarima početkom ljeta pričalo se kako je Šerbedžija od Jolie dobio rukom pisano pismo kojim ga je zamolila za suradnju na svom redateljskom prvijencu. Dva dana uoči navodnog dolaska Angeline Jolie na Brijune je stiglo glumičino osiguranje. Pregledali su lokacije na kojima se igra predstava. 'Kralj Lear' počinje na brodu u Fažani, nastavlja se na doku na Malog Brijuna, a neke scene odigravaju se na prilasku tvrđavi Minor.
Ulaznice za predstavu koju je trebalaće pogledati Angelina već su od srijede rasprodane. Novinarima je ulazak bio zabranjen.

ANGELINU SU TREBALI DOČEKATI DASKA ZA PEGLANJE I ŠAMPANJAC
Od organizatora glumičina navodnog dolaska doznali smo kako je Jolie, koja je trebala boraviti u jednoj od triju rezidencijalnih vila, tražila dasku za peglanje, vodu Evian i šampanjac Laurent-Perrier. Nagađalo se kako će umjesto u vili Brijunci spavati u vili Kaštel na Velikom Brijunu. Neki su tvrdili kako je to nemoguće jer je ta vila previše otvorena, te da joj domaćini ne bi mogli jamčiti privatnost kao u Brijunci, koja se skriva iza guste šume. Nagađalo se i da će glumicu na večeri ugostiti istarski župan Ivan Jakovčić.
Obožavatelji na Brijune jučer nisu stigli, ali su fotoreporteri okupirali otočje.

ZA SPOREDNU ULOGU DOBILA OSCARA
Angelina najviše voli snimati akcijske filmove. Za ulogu u drami 'Prekinuta mladost', gdje je glumila psihički poremećenu ženu, dobila je Oscara. Najdraža joj je uloga Lare Croft.

Angelini Jolie nisu mogli osigurati nužnu privatnost

A mogla je lijepo uživati kao nekad Sophia Loren

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Tuga_i_Buga 20.08.2010.

    A gluposti li! Pa da je htjela biti neprimjetna, ne bi ni najavila svoj dolazak u svoj žutoj štampi.

  • mellifera 196666 20.08.2010.

    Šerbeđija je hrvatski Tito,živi na Brijunima o državnom trošku,radi teater i prima visoke goste,nikaj nismo naučili iz nedavne povijesti.

  • HUMI 20.08.2010.

    Rade ne kakaj !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare