To je to što me zanima!

Rade Šerbedžija, Arsen Dedić i gosti oduševili pun Lisinski

Tijekom trosatnog koncerta, Rade je naglasak stavio na predstavljanje aktualnog albuma 'Vrijeme je, draga, vrijeme je'. Poseban doprinos atmosferi dali su gosti
Vidi originalni članak

Rade Šerbedžija, u pratnji sjajnog benda Zapadni kolodvor te uz brojne goste kao što su Arsen Dedić, Saša Lošić, Milica Šerbedžija i Jure Ivanušič, sinoć je oduševio publiku u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Tijekom čak trosatnog koncerta, Rade Šerbedžija je naglasak stavio na predstavljanje aktualnog albuma 'Vrijeme je, draga, vrijeme je' s kojeg je odsvirao pjesme 'Vrijeme je, draga, vrijeme je', 'Meni se dušo od tebe ne rastaje', 'Vinkovci', 'Panonske trešnje', 'Povratak ratnika' i 'Protuletje se otpira'. Uz zanimljive video projekcije isječaka iz starih Radinih filmova i spotova, Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor prisjetili su se i starih hitova kao što su 'Barbara', 'Pjesma za Bekima', 'Kose boje maka', 'Imam pjesmu za tebe', 'Eleno kerko, Eleno', 'Gumbelijum Roža' i mnoge druge.

Poseban doprinos atmosferi dali su gosti Jure Ivanušič koji je pratio bend na klaviru i otpjevao obradu "Marieke" Jacquesa Brela, Milica Šerbedžija koja je oduševila vokalnom interpretacijom vlastite pjesme 'I Thought', ali i duetom s Radom u pjesmi 'Moon River' te Saša Lošić koji je jednoglasno s publikom otpjevao hit 'Bolje biti pijan nego star'.

Kao poseban gost predstavljen je Arsen Dedić koji je uz duhovite anegdote i poeziju te otpjevavši vlastite klasike kao što su 'Djevojka iz moga kraja', 'Dida moj', 'Tvoje tijelo, moja kuća', 'Okus soli' i neizostavnom pratnjom na klaviru recitala 'Ne daj se Ines' na najbolji način s Radom Šerbedžijom zaključio ovu posebnu noć u Lisinskom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • liliana 29.04.2015.

    Tko ovog više sluša?

  • 24.04.2015.

    Loš glumac i moram reći još lošiji "pjevač", zapravo recitator. Ne znam kome se to može svidjeti, tko ima sluha i ukusa. A takvih je u ovoj jadnoj zemlji očito sve manje.

  • 24.04.2015.

    Pjesma "Povratak ratnika" je autobiografska ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare