To je to što me zanima!

Rade Šerbedžija se vraća u HNK, gost mu je Stefanovski

Na njegovom programu nalaze se pjesme 'Protuletje se otpira', 'Povratak ratnika', 'Vrijeme je, draga, vrijeme je'. Nerijetko pjeva hitove Arsena Dedića kao što su 'Djevojka iz mog kraja' i 'Tvoje nježne godine'...
Vidi originalni članak

Slavni filmski i kazališni glumac te pjevač Rade Šerbedžija (73) nastupa ponovno s istim sastavom, ali na drugom mjestu. S bendom Zapadni kolodvor nastupa 3. studenog u 19.30 sati u zagrebačkom HNK. Gosti na koncertu 'Već sam ti pričao to' su Matej Meštrović (50) i Vlatko Stefanovski (62). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sredinom srpnja nastupio je u tvrđavi Minor na Brijunima te je tako otvorio 19. sezonu Kazališta Ulysses. Velikanu Radi Šerbedžiji već je navika imati koncerte u kazalištima, a gotovo uvijek ima goste na koncertima. S njim je već nekoliko puta pjevao Stefanovski. 

Na njegovom programu nalaze se pjesme 'Protuletje se otpira', 'Povratak ratnika', 'Vrijeme je, draga, vrijeme je'. Nerijetko pjeva hitove Arsena Dedića kao što su 'Djevojka iz mog kraja' i 'Tvoje nježne godine'.

Rade igra u predstavi 'Tko se još boji Virginije Woolf' u režiji Lenke Udovički. Premijera je bila u okviru festivala 'Ulsysses' na Brijunima, a u od 9. listopada kreće izvedba u beogradskom kazalištu. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 7ivo777 27.09.2019.

    nije mi jasno tko ovog nečovjeka gura u hr,zasto ne ide u sarajevo ili bg,pa poslušajte sto je taj sve govorio 90-ih,a danas brijuni-gratis,hnk-gratis,pa dokle smo mi došli,još malo pa će nam i bora čorba biti na ćelu croatia recordsa

  • volim hrvatsku 27.09.2019.

    Rade ima problema s osobnom higijenom (između ostalog)

  • papilon100 27.09.2019.

    Ako se Rade vrati nemoze to onda bit HNK .Sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare