To je to što me zanima!

Radeljak uzvraća udarac: Stolaru je poslao policiju

SVAĐA ZBOG RADOVA: Radeljak tvrdi da mu Hikmet prijeti. Policija će zbog njegove prijave razgovarati s Dubrovčaninom Hadžiomerovićem
Vidi originalni članak

Josip Radeljak (67) tvrdi da ni u Zagrebu nema mira od dubrovačkog stolara Hikmeta Hadžiomerovića (70). Hikmo ga je u subotu presreo u Dubrovniku i tražio 2800 eura za radove koje je prije osam godina, kako tvrdi, napravio na Radeljakovoj kući. Dikan ga je prijavio  policiji jer ga, dodaje, zivka i po dvadesetak puta na dan. U prijavi je naveo da je Hikmet pijanac koji ga ”rabijatno presreće, prijeti mu i traži ga novac”. Dodaje da niti on ima kuću u Dubrovniku niti je Hikmet na njoj ikad radio.
- Pa nisam ja neki balavac. Imam 70 godina. Spreman sam uzvratiti Dikanu, ako zamahne na mene - kaže Hikmet.
Dodaje da nije nikakav pijanac jer je prestao piti prije trideset godina.

‘NE BOJIM SE NIKOG JER SAMO HOĆU DA MI PLATI MOJ RAD’
Policiji je 67-godišnjak iz Zagreba u utorak prijavio da mu prijeti 70-godišnjak iz Dubrovnika, potvrdili su u dubrovačkoj policiji. Hikmeta će, dodaju, privesti na razgovor.
- Ne bojim se jer samo tražim svoj novac - zaključio je Hikmo.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • martica21 28.07.2010.

    golubica ja ne znam kako ti al meni stolar nikad nije dao račun. drugo je ako je to obrt, ima svoj firmu i itd .al stolari koji rade sami, dođu, obave poso, novac u ruke i cao. a za dikana želim da mu ponestanu pare pa da mu ostane ta njegova dobra duša skojom se toliko diči.

  • mimi0077 28.07.2010.

    Smeče Dikansko dobit čes ti od Dalmoša po turi.

  • nexo 28.07.2010.

    Ma koji je kur...uopče taj Dikan?Da li može netko više napisati čime se on bavi da se toliko o njemu piše?

Komentiraj...
Vidi sve komentare