To je to što me zanima!

Radikalna promjena: Sviđa li vam se Rozgina nova frizura?

Nova frizura splitske pjevačice izazvala je različite reakcije njezinih obožavatelja na Facebooku. Neki su komentirali da izgleda dosta starije, a drugi pohvalili novi imidž
Vidi originalni članak

Pjevačica je mnogobrojnu publiku Rujanfesta iznenadila novim imidžom. Jelena Rozga (36) pažnju je plijenila novom, kratkom dječačkom frizurom. Nova frizura splitske pjevačice izazvala je različite reakcije njezinih obožavatelja na Facebooku.

Mnogi su komentirali da izgleda dosta starije pitajući se gdje joj je kosa. Zaključili su kako se nadaju da nosi periku, dok su drugi oduševljeno pohvalili njezin novi imidž. 

- Vau, predobro. Mislim što reći, Jeleni sve dobro stoji. Zgodna je. Dobro joj je došla ova promjena, treba s vremena na vrijeme tako nešto. Bravo Jele! - neki su od komentara oduševljenih obožavatelja. 

Rozga kod Petka u narodnoj nošnji: 'Ja sam dite sa sela...'

Idi na 24sata

Komentari 164

  • Hasenfefer 24.09.2013.

    jel to ona uzela REMI frizuru?

  • zahira45 24.09.2013.

    staromodno !

  • le petite mort 22.09.2013.

    Jelena je bez daljnjeg lijepa ženska, mislim da bi joj i kratka kosa stajala, ali ne ovakva preklasična ''bapska'' frizura. ali moram reći da ima tako iritantnu boju glasa (možda ne boju, ne znam kako se to zove:)) da kad čujem neku njenu ''pjesmu'' dođe mi da je našamaram:)) nekako baš leleče. i smiješna mi je kako se drži kao neka umjetnica, kako ona samo priča o toj svojoj ''glazbi'', a ustvari pevaljka, i mislim da to nije uvreda, nego gola činjenica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare