To je to što me zanima!

'Smiješno mi je da su zabranili 'Prokletu nedjelju' na radiju...'

Radio Split koristio je pjesmu Parnog valjka 'Prokleta nedjelja' kao najavnu špicu koju su redovno pustili i prošlu nedjelju na Uskrs, no mnogi su se slušatelji pobunili protiv toga
Vidi originalni članak

U ime urednika Radio Splita, Mladena Vukovića, slušatelji su u srijedu ujutro mogli čuti ispriku u jutarnjem programu što su se u nedjelju u najavi emisije koristili refrenom pjesme ‘Prokleta nedjelja’ Parnog valjka.

- Zahvaljujemo slušatelju na upozorenju. Ispričavamo se što se ponekad u programu vrti stari jingle s neukusnom riječju koji smo već jedanput promijenili. Sada smo snimili potpuno novi - glasio je tekst koji je, u urednikovo ime, pročitao urednik i voditelj jutrošnjeg programa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nevjerojatno. Smiješno. Bilo je i prije govorkanja o toj pjesmi da ima religijski prizvuk. Znamo otkud vjetar puše, a nema ga nimalo. Tako je kad netko želi biti veći katolik od Pape - rekao nam je autor i frontmen benda Husein Hasanefendić Hus (65). 

Kako neslužbeno doznajemo, pjesma i stihovi nisu sporni, ali na radiju su se ispričali jer je najava išla neposredno prije religijske emisije 'Vjera i život' emitira se nedjeljom od 8.05 sati do 8.55.

ZANIMAJU IH SAMO AVANTURE I ZABAVA: Ovi horoskopski znakovi se nikad neće vjenčati

Idi na 24sata

Komentari 73

  • John Wayne_1 24.04.2019.

    Aki Bog ti da zdravlje, samo pivaj proće i ovo ludilo!

  • milano 24.04.2019.

    Tak je to kad netko ne zna ni pjesmicu analzirati, sigurno je imao dvojku iz književnosti. To je jedna od dvije pjesme Parnog valjka koje volim slušati i ne mogu vjerovati da netko dan iz pjesme povezuje s vjerom i religijom. Ostali stihovi objašnjavaju sve

  • universe 24.04.2019.

    Nastavlja se okupacija "doktora i inženjera" iz Širokog, Gruda i Zlosela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare