To je to što me zanima!

Radišić imala nesreću: 'Trebam mirovati, doživjela sam šok...'

Bit ću na malim ekranima, ali ću morati smanjiti i sve ostale obaveze, rekla je Ana. Kaže kako je prometna nesreća bila u nedjelju kad se vraćala iz Rovinja
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica Ana Radišić (30) prošlog je vikenda doživjela prometnu nesreću, piše Story.hr. Rekla je kako se dobro osjeća i da je sve u redu, ali je otkrila da je jedna od posljedica nesreće trzajna ozljeda vrata. Sada neko vrijeme mora mirovati i nositi Shanzov ovratnik. 

Kaže kako je nesreća bila u nedjelju kad se vraćala iz Rovinja. Vozač kombija iza nje nije držao odstojanje i udario ju je. Dodala je kako nikog ne smatra krivim, važno joj je da je dobro.

- Bit ću na malim ekranima, ali ću morati smanjiti i sve ostale obaveze. Doživjela sam šok, ali sada sam stvarno dobro. Najbitnije je što posljedice nisu bile veće - rekla je voditeljica. Kako bi sve podnijela lakše, podršku su joj pružili kolege i prijatelji.

Ana je prije dvije godine također završila u bolnici, najprije u Šibeniku pa u Zagrebu. Napali su je virusi i bakterije, pao joj je imunitet i 20 je dana bila u bolnici. 

- Još mi je dva mjeseca trebalo da se do kraja oporavim. Od tada drukčije gledam na život, na ono što je važno i što trebamo cijeniti. Tada je prekinula i s hobijem. Naime, voli trčati, a trčala je i polumaratone. Kaže kako sport voli cijeli život, završila je sportsku gimnaziju i trenirala košarku. Kaže kako joj sportske aktivnosti puno ovise o poslu.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • OS_LEGA 26.09.2019.

    Joj ne gledam više TV dok se ne oporaviš od šoka. A tko je ta?

  • 26.09.2019.

    Rtl je na velikom gubitku dok je ona u šoku

  • Karmelićanka 26.09.2019.

    Tko je ta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare