To je to što me zanima!

Radojka: 'Da me nije boljela noga, pjevala bih još dva sata'

Bila sam na rubu suza, rekla je Radojka Šverko. Koncertom u Lisinskom diva je proslavila 50 godina karijere. Dva sata pjevala je hitove, pjesme iz mjuzikala...
Vidi originalni članak

Navikla sam se na aplauz, no to što mi je publika dala u Lisinskom dugo ću pamtiti. Bila sam na rubu suza, rekla je Radojka Šverko (69). Koncertom u Lisinskom diva je proslavila 50 godina karijere. Dva sata pjevala je hitove, pjesme iz mjuzikala...

- Da me nije boljela noga, pjevala bih još dva sata - kaže Radojka, koju su iz prvih redova slušale Gabi Novak (80), Tereza Kesovija (78) i Ksenija Erker (63). 

- Proljeće je tu, pupoljci su posvuda, a najljepši je tu, s nama, rekao joj je nedavno maestro Alan Bjelinski (52). Njih dvoje bliski su prijatelji 25 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plik 09.05.2017.

    ocito je fascinirala naciju - ubili se ljudi od komentiranja...

  • Vedranius 07.05.2017.

    Lijepo je pjevala, ali osjeti se da nema više onoliku energiju. Na dosta dionica nije otpjevala visoke tonove koje je prije mogla otpjevati i tu i tamo zaškripala. Međutim, iznenadilo nas je da niti jednu rečenicu nije progovorila tijekom cijelog koncerta, znači ni na početku, ni nikakvog predstavljanja dirigenta, zbora (pjevao je IGK)... Samo je na kraju rekla "laku noć i hvala". To je bilo malo čudno, ali ok. Pjesme su bile lijepo odabrane.

  • 07.05.2017.

    a što nisi sjela pa pjevala još dva sata..

Komentiraj...
Vidi sve komentare