To je to što me zanima!

Radojka Šverko: Nisam dobro, od stresa me boli želudac i jednostavno nemam snage...

Pjevačica ima karijeru dužu od 50 godina, odbila je svjetsku slavu jer je sebe vidjela samo u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Glazbena diva Radojka Šverko (75) otkazala je koncert na kojem je trebala nastupiti večeras i zabrinula obožavatelje. Pjevačica je 2010. godina imala infarkt od kojeg se uspješno oporavila i nastavila karijeru.

- Žao mi je, jednostavno nemam snage. Nisam dobro. Boli me želudac od stresa - govori nam slabašnim glasom Šverko.

- Iako smo izuzetno žalosni zbog ove situacije, zdravlje naše cijenjene izvođačice je na prvom mjestu, te smo stoga, u dogovoru s gospođom Radojkom Šverko, morali donijeti tešku odluku o otkazivanju koncerta - rekli su iz 'Kastafskog kulturnog leta'

GLAZBENA DIVA Radojka Šverko napunila je 75: 'Nudili su mi vani ugovore, ali djeca su mi uvijek bila važnija'

- Svi oni koji su unaprijed kupili ulaznice za ovaj događaj, mogu ostvariti povrat novca isključivo na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene, a na prodajno mjesto se trebaju javiti najkasnije do 22. kolovoza 2023. godine - poručuju iz KKL-a.

Glazbeni i životni put Radojke kretao se od Pazina, preko Rijeke, Splita, Opatije i Zagreba, do Los Angelesa, Tokija, Madrida, Seula, Atene, Puerto Rica, Palma de Mallorce i Rio de Janeira. Mogla je birati gdje će živjeti, a nikad nije dvojila: odbijala je svjetsku slavu jer sebe je vidjela samo u Hrvatskoj. Zvijezda jedinstvena glasa pokorila je festivale diljem svijeta, govori pet jezika, a pjevala je na barem deset.

- Činjenica je da sam na sve festivale u tom dijelu svijeta, mahom na španjolskom govornom području, isprva dolazila bez posebnih pompi i najavljivanja, ljudi nisu imali pojma o tome kako izgledam, znali su samo moj glas. I uvijek su moji nastupi na sceni urodili posebnim divljenjem ne samo glasu i pjesmi nego i tipu žene kakva sam. Što ćete, to je sudbina...
Unatoč svim uspjesima i desecima ponuda da ostane u inozemstvu i potpiše ugovore s velikim diskografskim kućama, Radojka Šverko to nije učinila.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • BranimirBauer 07.08.2023.

    Draga gospođo Radojka ozdravite nam što prije,

  • uwaga 03.08.2023.

    Od čega se ti sa 75 ljeta stresiraš

  • Zlatna Vuga 03.08.2023.

    Ne bih rekla da je novinarima odgovorila slabašnim glasom. Sparno je vrijeme, stvarno je bolje da ostane doma da ju opet nešt ne strefi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare