To je to što me zanima!

Radovniković o dečku: Često doživim višestruke orgazme...

Pjevačica je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' predstavila novi singl 'Tako rijetko si tu' koju je napravila sa svojim dugogodišnjim dečkom Stjepanom Markovićem
Vidi originalni članak

Mogla bih na Maldivima snimiti spot, a tebe Petko vodim sa sobom da na plaži trčimo kao Dikan i Vlatka, izjavila je Ivana Radovniković na predstavljanju nove pjesme u eteru Narodnog radija.

Pjevačica je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' premijerno predstavila novi singl 'Tako rijetko si tu', za koji će sljedećeg tjedna u Hrvatskoj snimati spot.

Pjesma koketira s country zvukom, a Ivana ju je napravila sa svojim dugogodišnjim dečkom, glazbenikom Stjepanom Markovićem.

- Kod kuće uvijek nastanu zanimljive kombinacije i teško ih je izbjeći - rekla je Ivana koja nije mogla izbjeći ni Petkov test u kojem je na pitanja odgovarala sa 'često' ili 'rijetko'.

Tako smo saznali da dečku često slaže da ju boli glava, ali i često doživljava višestruke orgazme.

- Sad se Stjepan sigurno crveni ko paprika, ali je i ponosan - rekla je Ivana otkrivši da rijetko koristi isprike na poslu i da rijetko trača kolege s estrade.

- Rijetko zamišljam i svoje vjenčanje - priznala je kazavši da je ove godine odlučila ništa ne planirati te prepustiti da joj se u životu sve odvija svojim tijekom.

Pjevačica je u studiju pokazala svoju novu vitkiju figuru nakon što je nedavno uspjela skinuti šest kilograma. Voditelja Petka odlučila je iznenaditi darovima za rođendan pa mu je poklonila 3D sliku Maldiva, coco-punch koktel i havajsku ogrlicu.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • drObispo 09.04.2014.

    Stvarno, zar je to potrebno izjavljivati... u novinama? Majka, otac i buduća svekrva sigurno cvatu od sreće i ponosa.A ovaj Stjepko će možda postati malo popularniji kod žena.

  • Prva proleterska_1_1 31.01.2013.

    Ova laprdaljka stvarno misli , da zna hebavati samo njezin ajme majko dećko !

  • Picmic 30.01.2013.

    Otkud se sad pak ova iznjedrila?! ajmeeeee....

Komentiraj...
Vidi sve komentare