To je to što me zanima!

Radovniković, Sanja Doležal i B. Delić oduševile su Varaždin

Nakon Varaždina, Ivana, Sanja i Branka, ovu nedjelju, 25. kolovoza nastupit će u Novigradu, na gradskom Trgu, povodom Dana Grada i Feštom svetog Pelagija
Vidi originalni članak

Zadovoljna uspjehom nove pjesme 'Traje noć', Ivana Radovniković ovih dana marljivo promovira novu pjesmu i to na najbolji način, na koncertima, u pratnji svog benda. Tako je u petak navečer ostala ugodno iznenađena publikom u Varaždinu koja je ovu pjesmu i njezin posljednji hit 'Tako rijetko si tu', otpjevala od početka do kraja. Na koncertu, povodom 4. rođendana Shopping parka Supernove, u Varaždinu, uz Ivanu nastupile su Sanja Doležal i Branka Delić, a rođendansko slavlje okupilo je tisuće posjetitelja.

Nakon Varaždina, Ivana, Sanja i Branka, ovu nedjelju, 25.08.2013., nastupit će u Novigradu, na gradskom Trgu, povodom Dana Grada i Feštom svetog Pelagija (gradskog sveca zaštitnika). Na koncertu će im se pridružiti Maja Vučić, a cure jamče odličnu zabavu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bolji život 25.08.2013.

    Bravo! Kvalitetnih pjevačica ne manjka. Dokaz da se može pjevati i zadovoljiti publiku i bez skidanja i prese******* na pozornici.

  • feba 24.08.2013.

    Eto,može se pjevati i bez korseta,polugolih cica i guzica

Komentiraj...
Vidi sve komentare