To je to što me zanima!

Raffaella Balotelliju: Dokaži mi da voliš našeg sina, oženi me

Iako će uskoro postati otac, nogometaš se očito nema namjeru skrasiti zbog čega mu se Raffaella obraća putem medija. Nije poznato je li dobila ikakav odgovor
Vidi originalni članak

Talijanska manekenka samo što nije rodila. Raffaella Fico (24) čeka prvo dijete s nogometašem Marijem Balotellijem (22). Par je sredinom studenog ponovno prekinuo. Tad se kao razlog navodila Raffaellina želja za brakom, a nisu se mogli dogovoriti ni gdje će se roditi njihovo dijete. Iako će uskoro postati otac, nogometaš se očito nema namjeru skrasiti zbog čega mu se Raffaella obraća putem medija. 

- Ako voliš našeg sina onda mi to i dokaži. Oženi me - izjavila je Rafafella za časopis 'Diva e donna'. Nije poznato kakav je odgovor dobila. Prošli mjesec Raffaella je modnom pistom u Napulju prošetala u vjenčanici. 

Par je bio u turbulentnoj vezi do travnja ove godine. Ubrzo nakon što su prekinuli manekenka je Balotellija obavijestila da je trudna. Tijekom ljeta njihove svađe punile su medijske stupce. Prije nego što su se nedavno pomirili pa opet prekinuli vezu, Balotelli je kupio stan u Bresciji u kojem je par planirao živjeti. Za stan je izdvojio 6,9 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Karla_B45 06.12.2012.

    Saga je završena. Mala Pia se rodila (:

  • Bizovac 05.12.2012.

    Da je bar zbog ljubavi pa nije on glup ko sto se ponasa,oces ti lijepo se udat za njega i nakon godinu dana mu pobrati sve paree..... NAPRIJEEED MARIOOO KRALJU SAMO NASTAVI TAKO :)

  • WOMANIZER 05.12.2012.

    da, sigurno će te oženit jer imate sina! to mu je baš dovoljan razlog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare