To je to što me zanima!

Rajko Dujmić u centru Zagreba otpjevao Tonku i ganuo mnoge

Mnogi su u jednom zagrebačkom hotelu u centru Zagreba ostali iznenađeni kad je, bez ikakve najave, za klavir u auli poslijepodne sjeo Rajko Dujmić
Vidi originalni članak

Mnogi su u jednom zagrebačkom hotelu u centru Zagreba ostali iznenađeni kad je, bez ikakve najave, za klavir u auli poslijepodne sjeo Rajko Dujmić. Jedan od najplodnijih skladatelja u Hrvatskoj odsvirao je nekoliko svojih najpopularnijih pjesama za potrebe dokumentarnog filma koji o njemu snima Hrvatsko društvo skladatelja, u koprodukciji s Hrvatskom televizijom.

Ali, nakon snimanja, Rajko je čuo priču o mladoj Zagrepčanki koja je nedavno ostala bez majke. Pokojna je žena toliko voljela njegovu pjesmu 'Tonka' da ju je često pjevala sinu s teškoćama u razvoju, a i htjela da upravo ta pjesma bude izvedena na njezinu nedavnom posljednjem ispraćaju. Dok je TV ekipa s Rajkom još  sjedila u auli hotela, na Facebook se javila pokojničina kći i zamolila Rajka da izvede Tonku.

Bez ikakvog razmišljanja Dujmić se vratio za klavir i otpjevao 'Tonku', samo za ožalošćenu kćer i njezina teško bolesnog brata. Društvene su mreže eksplodirale, Rajko je izvedbom velikog hita rasplakao mnoge diljem Hrvatske. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • trbuhozborac_1 31.01.2017.

    Rajko je bio u bolnici sa mojim sinom prije par mjeseci, pričali su o glazbi i komponiranju muzike. Ovako je bio ok, nije bio napuhan, ali poroci su uzeli danak u zdravlju. Sam je priznao da je otišao u krivom smjeru i nije bio tada u nekom stanju da pjeva ili stvara, možda je sada bolje. Nije teško shvatiti da su se njegove kolege ljutile na njegovu neprofesionalnost, jer zbog problema sa porocima nije sa njime bilo moguće ništa napraviti, a koncerti se dogovaraju unaprijed i u punom sastavu. Želim mu da se očisti od svih otrova i da opet stvara muziku, jer za to je stvarno jako nadaren.

  • Boni Osijek 25.01.2017.

    ...i onda mu ona funjara Sanja i ostatak ekipe hoće uzeti sva prava vezana za Fosile....strašno.

  • big mama big tata 24.01.2017.

    Dujmić je veliki kompozitor. Ima srce i dušu što se vidi iz pjesama koje je napisao. Samo ljubomorni i jadni ljudi će to osporiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare