To je to što me zanima!

Rajko Grlić: Nebojša Glogovac je, prije svega, bio sjajan čovjek

Glogovac je preminuo početkom veljače u 49. godini u beogradskom Institutu za onkologiju. Krajem siječnja završio je na hitnom liječenju u Kliničkom centru Srbija zbog problema s plućima
Vidi originalni članak

‘Ustav Republike Hrvatske’, film Rajka Grlića (70), pretpremijerno je prikazan u SVA Theatru u New Yorku. Američku pretpremijeru posvetili su preminulom glumcu Nebojši Glogovcu.

VELIKA LJUBAV Glogovac i njegova Milica: Radi nje je promijenio način života

- Nebojša je, prije svega, bio sjajan čovjek. Iz te ljudskosti, iz te komplicirane jednostavnosti njegova karaktera, izlazila je njegova gluma, njegovo oblikovanje lika ispod čije se kože tako pažljivo uvlačio - prisjetio se redatelj.

Nakon premijere film uskoro kreće u distribuciju po američkim kinima.

Glogovac je preminuo početkom veljače u 49. godini u beogradskom Institutu za onkologiju. Krajem siječnja završio je na hitnom liječenju u Kliničkom centru Srbija zbog zdravstvenog problema s plućima. Srbijanski mediji pisali su da je Glogovac teško bolestan te da su uz njega cijelo vrijeme kao potpora obitelj i najbliži prijatelji. 

POSLJEDNJE ZBOGOM Sahranili su Glogovca: Njegov otac i sin predvodili su obred

Jedan od najboljih srpskih glumaca tumačio je glavnu ulogu u hrvatskom filmu 'Ustav Republike Hrvatske'. Utjelovio je umirovljenog profesora, koji je pritom deklarirani homoseksualac i transvestit. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 08.03.2018.

    glumčina i pol, može pričat ko šta oće

Komentiraj...
Vidi sve komentare