To je to što me zanima!

Rajko sa štakom izašao sa suda: Zbog prijetnji supruzi osuđen je uvjetno na godinu dana zatvora

Glazbeniku Rajku Dujmiću se sudilo zbog prijetnje supruzi iz srpnja prošle godine. Sa suda je izišao dobro raspoložen, u društvu obitelji. Osuđen je uvjetno na godinu dana s rokom kušnje u trajanju od pet godina.
Vidi originalni članak

Rajko Dujmić (65) u srijedu je oko 14 sati u pratnji supruge Snježane, svoje braniteljice Sandre Hančić te sina Tina izašao iz zgrade Općinskog kaznenog suda u Zagrebu. Kretao se teško i polako, uz pomoć štaka, a šokirao je i svojim blijedim i umornim licem. Unatoč tome, svi su djelovali dobro raspoloženo, osobito Snježana koja je grlila Tina.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dujmiću se sudilo zbog prijetnje supruzi iz srpnja prošle godine. Kako neslužbeno doznajemo, nakon gotovo cjelodnevne rasprave sud je Dujmiću izrekao nepravomoćnu presudu. Osuđen je na uvjetno na godinu dana s rokom kušnje u trajanju od pet godina.

Njegova braniteljica, odvjetnica Sandra Hančić iz odvjetničkog društva Grubeša i partneri, presudu nije željela komentirati.

Podsjetimo, Dujmić je, nakon posljednje prijave supruge, završio u istražnom zatvoru. Zbog lošeg zdravlja prebacili su ga u Bolnicu za osobe lišene slobode u Svetošimunskoj. U pritvoru je proveo dva i pol mjeseca.

To nije prvi put da je Dujmića supruga prijavila policiji. Zbog obiteljskog nasilja priveli su ga 2015. godine. Tad je u istražnom zatvoru bio 23 dana. Na istom sudu kasnije je oslobođen krivnje te je ta presuda potvrđena.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 18.06.2020.

    Zalosno!

  • bigmamabigtata 17.06.2020.

    Zar nije rečeno da ga je žena prijavila, a da ga je tužila država. Tako da ona nije mogla povući svoj iskaz. Donesena je presuda i osuđen je uvjetno godinu dana zatvora, s kušnjom od 5 godina, Rajko ne smiješ ni mrava zgaziti, jer odmah ideš u zatvor.

  • lampaš 17.06.2020.

    Ko i Grdović,zajedno doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare