To je to što me zanima!

Rakitić i Raquel su ‘atrakcija’ u kočiji na festivalu u Sevilli

Par je uživao vozeći se kočijom po centru grada u kojem se upoznao 2001. godine te kasnije i vjenčao
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Raktić (33) sa suprugom Raquel nije propustio poznati festival u ženinu rodnom gradu Sevilli.

Raquel je pokazala svu raskoš u bijeloj točkastoj haljini s crvenim volanima u koje je odjenula i svoje djevojčice Altheu i Adaru, dok je Ivan bio otmjen u tamnoplavom odijelu. Par je uživao vozeći se kočijom po centru grada i rado je pozirao svojim sugrađanima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da im Sevilla puno znači nije velika tajna. Par se upoznao 2011. godine u Sevilli, kad je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub, u kojemu i danas igra. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko Ivanu.

Nogometaš tad nije najbolje znao španjolski.

- Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno - jednom je prilikom otkrio nogometaš.

u porazu Rakitić oduševio gestom: Tješio uplakanog protivnika na terenu

Vjenčali su se 2013. godine pred matičarem, a 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SamirDamir 05.05.2022.

    konbarica ga nije tepla 5%, dok se nije pohvalio da igra za Sevillu

  • Ive mala 05.05.2022.

    Šta sad, jesu se upoznali 2001. ili 2011., jedna godina piše u uvodu, jedna u nastavku?

  • Imperatrice 05.05.2022.

    Raketa je u većoj "mašineriji" od nogometa. Uvijek ga supruga uključi u slične stvari gdje se posebno odjene i slika za društvene mreže, a cure, sve tri, su uvijek modno usklađene i Instagram plane kada se objave takve fotke za zaluđene fanove. Da zaboravila sam napisati da su to sve događaji u kojima Ivan neizmjerno uživa, kako ovaj put, vjerojatno je neizmjerno uživao svaki put kad se slikao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare