To je to što me zanima!

Rambo nije u Hrvatskoj? Žena i kćeri jele su 'pijanog' jastoga

Stalloneova supruga i tri kćeri su kao gošće pokazale da su jednako zanimljive kao i glava obitelji. Dame su u naš restoran stigle u 21 sat, da bi uživale u specijalitetima kuće, piše na web stranici hvarskog restorana
Vidi originalni članak

Iako se pisalo da će holivudska zvijezda Sylvester Stallone u Hrvatskoj danas proslaviti 73. rođendan, čini se kako je ta informacija netočna, piše Slobodna Dalmacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šuškalo se kako se glumac kamuflirao i uspio neprimjetno proći, ali sve je izglednije da su iz Venecije u Split doputovale samo njegova supruga Jennifer Flavin (50) i kćeri Sophia Rose (22), Sistine Rose (21) i Scarlet Rose (17) s prijateljima.

Unajmile su luksuzni 50-metarski jedrenjak 'Meira' za čiji je tjedni najam tijekom turističke sezone potrebno izdvojiti čak 133.000 eura da bi krenuli u plovidbu prema srednjodalmatinskom otočju.

Nezaobilazni su im bili otoci Brač i Hvar, plaža Zlatni rat, ali i hvarski riblji restoran 'Gariful' u kojem odsjeda svjetski jet set.

UŽIVA NA JAHTI Obitelj Stallone na Visu: Kćer u badiću pokazala bujne atribute

Na službenoj stranici restorana, blogerica Ivana Vrselja napisala je kako se obitelj Stallone provodila kod njih: 

'Stalloneova supruga i tri kćeri su kao gošće pokazale da su jednako zanimljive kao i glava obitelji. Dame su u naš restoran stigle u 21 sat, da bi uživale u gastronomskim specijalitetima kuće, pijanom jastogu i svježe ulovljenoj ribi, dok su pile jedno od vina s naše izuzetne vinske karte. Potvrđeno nam je i to da Sylvester Stallone, nažalost, nije mogao doći u Hrvatsku zbog svojih poslovnih obveza, što je ustvari ekskluziva za koju prvi put čujete.'

 

Kontaktirali smo restoran, ali oni nam zbog ugovora o tajnosti nisu smjeli otkriti je li Sylvester bio s obitelji na Hvaru. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Veseli odojak 06.07.2019.

    I ja sam jučer bio pijan kao jastog

  • ĐorđePatković 06.07.2019.

    ništa , onda za utjehu zovite rambu amadeusa da malo đezira sa ekipom

  • mrTrobec 06.07.2019.

    Kako je moga napustiti Hrvatsku pa on je Hrvat Silvio Stalić

Komentiraj...
Vidi sve komentare