To je to što me zanima!

Randy Quaid uhićen: Žena i on provalili su u bivši stan

Glumac i supruga prilikom uhićenja u stan koji je on posjedovao prije deset godina tvrdili su da je još njihov. Zaradili su prekršajnu i kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Glumac je u subotu uhićen zajedno sa suprugom Evi zbog provale u stan čiji je vlasnik bio prije deset godina. Randyja Quaida (60) i njegovu suprugu kazneno je prijavio vlasnik zgrade u Santa Barbari nakon provale. Njegova supruga opirala se uhićenju, a oboje su policiji tvrdili da je stan još uvijek njihov. Osim kaznene, zaradili su i prekršajnu prijavu zbog ulaska u zgradu bez odobrenja te prouzročene štete u vrijednosti od oko 28 tisuća kuna. Već su poznati zbog sukoba sa zakonom nakon što su u jednom hotelu koristili nevažeću kreditnu karticu i kada su u Texasu prošle godine u rujnu bili uhićeni zbog provale. Komičar, brat glumca Dennisa Quiada, najpoznatiji je po ulogama u filmovima 'Ludi provod', 'Planini Brokeback' i 'Danu nezavisnosti'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ieleja 19.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • karter 19.09.2010.

    Je glumio kretene, ali, sa ovakvom facom sigurno nije mogao glumiti zavodnike i Bonda. I sigurno je veću lovu zarađivao nego brat mu. Sjetite se onih komedija sa Chevy Chaseom, gdje glumi njegova rođaka.

  • chelsea_fan 19.09.2010.

    dobar glumac ali uvjek je glumio kretene

Komentiraj...
Vidi sve komentare