To je to što me zanima!

'Raos je neugodan jer vrijeđa svaki put kada je u biblioteci'

BRZO PLANE Književnik se već tri puta žalio zbog cajki. Zaštitar ga je nazvao luđakom, a on njega majmunom. Prijavljen je zbog remećenja javnog reda i mira
Vidi originalni članak

Ujutro svira rock, a poslijepodne isključivo turbofolk. To me živcira jer knjižnica nije mjesto za glazbeni neukus. Još mi je zaštitar rekao da sam totalni luđak, tvrdio je Predrag Raos (59).

Književnik je u subotu u zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj biblioteci kupovao knjige na buvljaku. Izludio ga je garderobijerov odabir glazbe. Tražio je knjigu žalbe, a svađa sa zaštitarom zamalo je prerasla u tučnjavu.

- Raos je prvi put došao do knjige žalbe. S njim se upisala i nepoznata žena. Ubrzo se vratio i opet požalio na glazbu. Zaštitaru je rekao da je majmun. Zbog vrijeđanja ga nije pustio u korisnički prostor knjižnice pa ga je Raos počeo gurati - rekli su iz službe za odnose s javnošću NSB-a.

Zaštitar je pozvao policiju, koja je književnika prekršajno prijavila zbog remećenja javnog reda i mira. U knjižnici kažu kako Raos često dolazi subotom na prodaju knjiga zaklade Sabra. Žale se kako je gotovo svaki put neugodan jer vrijeđa zaposlenike.

- Glasna glazba strogo je zabranjena i nikad ne trešti - rekli su nam jučer u knjižnici.

Raos se, kažu, na glazbu žalio 29. siječnja i 12. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • maxx22 12.04.2011.

    bio sam prisutan kada se navodni incident dogodio..... i nisu puštali turbofolk nego je svirao narodni radio..... a za vas koji pljijete po zaštitarima u NSB, vrlo korektni i ne rade probleme, trebate doći jednu subotu i vidjeti raosa pa ćete vidjeti što je nekultura.... čovjek smrdi na kilometre(ne drži do osnovnog nivoa higijene), baca se na ta kolica sa knjigama kao da mu je zadnje u životu, priča tako vulgarne i neukusne viceve da ti bude neugodno(mene osobno boli briga, ali to samo ostavlja sliku o njemu) . i onda se on našao žaliti na buku. i to ne prvi put. pa da je stvarno muzika bila tako glasna ili turbofolk( a nije jer sam bio tamo) mislim da im već netko rekao da se stišaju.

  • stephanie 12.04.2011.

    njega neće pustit al nives, yo i grubnića hoće.

  • snjeguzica 12.04.2011.

    Tako treba mrs cajke zivila klasika rock punk metal swing blues jazz country pop(ali samo oni stari odbijam priznat da je manly gaga rhiana bieber(smrad)gomez miley cyrus jonas brothers pop

Komentiraj...
Vidi sve komentare