To je to što me zanima!

Raquel i Rakitić u izlasku: Nosili dizajnerske torbice čija se cijena kreće od 1500 do 3000 eura

Nije prvi put da se bračni par modno uskladio, a pratitelji su ih na društvenim mrežama pohvalili
Vidi originalni članak

Raquel Mauri na društvenim mrežama podijelila je fotografiju na kojoj poziraju ona i suprug Ivan Rakitić (35), a par se pohvalio usklađenim modnim kombinacijama. Ono što su pratitelji primijetili su njihove torbice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par se fotografirao ispred jednog restorana u Sevilli, a Raquel je nosila mini sivu suknju s prorezom i sivi top dok je u ruci držala Diorovu torbicu u vrijednosti od 3 500 eura.

Hrvatski nogometaš obukao je sive hlače i bijelu majicu.

Njegovu je kombinaciju također upotpunila muška torbica istog dizajnera čija cijena na službenim stranicama Diora iznosi 1870 eura.

Bračnom paru su pristizale samo pohvale nakon ove objave, a neki su bili oduševljeni kako su se modno uskladili.

- Kakav prekrasan par; Zašto ste tako lijepi?; Nevjerojatni ste; Super ste uskladili svoje torbice - pisali su ispod objave.

U BRAKU SU VEĆ 10 GODINA Raquel pokazala preplanuli ten i odličnu figuru, komentirao je i suprug Rakitić: 'Prelijepa si...'

Podsjetimo, Raquel i bivši Vatreni bili su na eventu brenda Dolce&Gabbana, a par se i tada modno uskladio. Zgodna Španjolka nosila je dugu crnu haljinu uz koju je nosila i upečatljivi zlatni nakit dok je Ivan imao klasično odijelo s bijelim sakoom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • eka mala 13.10.2023.

    Opet isto svakih par mjeseci,razbacivanje sa novcimai pokazivanje što imaju!A u glavi propuh!

  • simonairena 13.10.2023.

    ajde kuzim da zena nosi torbicu al sto muskarac nosi torbicu i to zensku na nacin na koji ju nose zene, da ne nosi tampone u njoj😳🧐🧐

  • user_28105 13.10.2023.

    Uspješan muškarac je onaj koji zarađuje više no što mu supruga može potrošiti a svaka žena će lako preći preko debela trbuha, male čune, viška ušnog voska, akni na leđima i prišteva na guzici  ali preko tanka novčanika ..........................nikada !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare