To je to što me zanima!

Raquel je oduševila fotkom u badiću, a Rakitić za njom 'slini'

Nogometaševa zanosna supruga nedavno je objavila fotografiju s vrlo dubokim dekolteom i u vrućim hlačicama, a sada je pokazala svoju figuru u kupaćem kostimu, što je razveselilo njezine pratitelje, ali i supruga
Vidi originalni članak

Supruga nogometaša Ivana Rakitića (33), ljepotica Raquel Mauri (31) ponovno je oduševila svojim besprijekornim izgledom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovog puta je objavila fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu, dok kontemplativno gleda izvan kadra. Jednostavni svijetli kostim s cvjetnim uzorom ističe njezin preplanuti ten i tamnu, raspuštenu kosu.

U opisu je atraktivna Andalužanka napisala 'Dobar dan' i da ju je fotografirao suprug Ivan, a lokaciju je označila kao 'na sretnom mjestu'.

PRINOVA KOD VATRENOG Nogometaš Josip Brekalo u 23. godini postao tata: S djevojkom Dominikom dobio je kćer Niku

Naš proslavljeni nogometaš komentirao je objavu supruge s emotikonima srca i emotikonom koji slini. Drugi su ju u komentarima uglavnom pozdravljali s 'dobar dan, ljepotice' te pisali kako su predivna i ona i mjesto na kojem se nalazi.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • _gelipter_ 05.06.2021.

    da je nema, sad bi bio u repki, a ovak papučar se njoj posvetio da dođe na jadran ko turist

  • Taj San Ja 05.06.2021.

    Rakitić je naj veće razočarenje hrvatskih novometaša. Izašao iz reprezentacije. Imam osjećaj da njegova draga o svemu odlučuje. Odreči se reprezentacije i navijača koji su ga dizali u nebo, sve govori o njemu. Jednom riječi, veliki PAPUČAR.

  • 05.06.2021.

    Taj samo slini za Domacicom😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare