To je to što me zanima!

Raquel objavila fotku na kojoj izazovno leži na Raketi: Fali mi

Španjolka i naš reprezentativac upoznali su se 2011., a kako često znaju govoriti, njihova je ljubavna priča započela kao u filmu. Dok je on u Tokyju, ona se 'tješi' zajedničkom fotografijom...
Vidi originalni članak

Barcelona ima turneju po Japanu gdje će odraditi dio priprema, a na popisu od 26 igrača koji su otišli, nalazi se i hrvatski nogometaš Ivan Rakitić (31). Dok je on u Tokyju, njegova supruga Raquel Mauri (29) na društvenoj mreži 'tješi se' zajedničkom fotografijom na kojoj oboje poziraju u crnim kupaćim kostimima brenda Moschino na travi. 

- Fališ mi - napisala je. Na što joj je Ivan odgovorio: 'I ti meni, ljubavi'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bračni par Rakitić i inače rado objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a njihovi obožavatelji uvijek ih obasipaju komentarima.

- Ovo ja zovem obiteljskom idilom. Imaš savršenog supruga i prekrasnu obitelj. Ljubomorna sam na tebe jer ti stvarno živiš kao princeza - samo su neki od komentara 'ljubomornih' fanova koji misle da je biti 'žena nogometaša' uistinu posao iz snova.

TRAMPA NA POMOLU Tuchel: 'Da, Neymar želi otići!' Barcelona je ponudila Rakitića?

Španjolka i naš reprezentativac upoznali su se 2011., a kako često znaju govoriti, njihova je ljubavna priča započela kao u filmu. Kada je stigao u Španjolsku i potpisao za Sevillu, Rakitić je bio nervozan i uzbuđen pa je nagovorio brata Dejana da odu popiti piće prije spavanja.

- Sjeli smo u prvi kafić u samom centru grada i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka jednog dana postati žena - rekao je Ivan. 

Iako ga je Raquel 'pristojno' odbijala barem 30-ak puta, Rakitić nikako nije odustajao i na kraju je atraktivnu Španjolku uspio osvojiti. Par se vjenčao 2013. godine, a u braku su dobili i kćeri Altheu (5) i Adaru (2). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 21.07.2019.

    I to je tako... Sve radi ljubavi.. Aha pazi sad. Nogometas ode u mirovinu automatski skoro sva primanja koja je imao padnu sa milijunskih iznosa na gotovo nulu. U svojoj karijeri si priustis aute i kuce koji zahtjevaju svaki mjesec TE milijunske iznose za odrzavanje zato sto i oni moraju placati rezije i sve ostale stvari. Zato skoro svaki nogometas cast iznimkama bude broke nakon zavrsetka nogometne karijere. Ronaldu se blizi kraj. Pa samo gledajte di idu Lamborghiniji i buggatiji i kuce.

  • gaber 21.07.2019.

    Jao Sta Raktić j....

  • poskorus 21.07.2019.

    A gdje je Hana ako je ova lijepa o njoj nema više natpisa hahaha jedva čekam da pročitam da je bila na korekciji pameti ili nečega drugoga hm 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare