To je to što me zanima!

Rasema ne vjeruje Zvonku pa je angažirala prijateljice: Mulja on od početka, ali svemu dođe kraj

Farmerica je, tijekom druženja sa Zvonkom u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu', zaključila da on nije isti čovjek kada se kamere ugase te da joj se to ne sviđa kod njega
Vidi originalni članak

Farmerica Rasema odlučila je upoznati Zvonka s prijateljicama kako bi one procijenile je li on zapravo za nju ili ne i time joj pomogle u odluci. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zvonko je ostavio dobar dojam na moje prijateljice. Obmanuo ih je glumom i one zaista misle da on misli dobro i ozbiljno - rekla je Rasema nakon upoznavanja. 

- Kao čovjek nije loš, ali vidim na njemu da nije odlučan - komentirala je jedna prijateljica. 

Farmerica je, tijekom druženja sa Zvonkom u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu', zaključila da on nije isti čovjek kada se kamere ugase te da joj se to ne sviđa kod njega.

- Mulja od samog početka. Ali svemu dođe kraj - rekla je odlučno Rasema. 

Iako su prijateljice pokušavale od Zvonka izvući informacije on je uporno odbijao iskreno odgovoriti što misli o zajedničkoj budućnosti s farmericom. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Cirenac 18.05.2021.

    To je uznemirujući sadržaj.

  • 18.05.2021.

    I onda kada kažemo mlado ludo😁😁 staro je onda do kraja blesavo😁

  • bob rock11 18.05.2021.

    Eh Rasema opet si se zeznula,izbaciš svog zemljaka odmah na početku a ostaviš si trojicu zgubidana, lijepo ti je Zvonko otpjevao da se ne naginješ na prozoru i ti jesi pa si ispala van...Kandidati se došli reklamirati i oni to i dobili a ti i dalje ostaješ sama osim ako ti se ne javi netko sa strane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare