To je to što me zanima!

Raskošna proslava: Severina za cvijeće dala 150 tisuća kuna

Pjevačica i Igor Kojić ne štede na proslavi koju pripremaju za 22. studeni u jednom beogradskom hotelu. Za dekoraciju sale i stolova angažirali su poznatog dekoratera
Vidi originalni članak

Pripreme za proslavu vjenčanja Severine (43) i Igora Kojića (28) u punom su jeku. 

Kako piše srpski Alo, pjevačica pazi na svaki detalj, pa će tako samo za cvjetne aranžmane izdvojiti 20 tisuća eura, to jest 150 tisuća kuna. 

Par je navodno za dekoraciju sale i stolova angažirao poznatog dekoratera Đorđa Vukanovića Vardu.

- Cvijeće će u specijalnim hladnjačama u Beograd stići iz inozemstva nekoliko dana prije vjenčanja. Aranžmani, na kojima će raditi desetak ljudi, bit će prava magija za oči jer će biti složeni od orhideja, divljih zumbula, šumarice te ostalog rijetkog cvijeća - tvrdi izvor. 

Varda je poznato ime među francuskim cvjećarima, a višestruki je dobitnik nagrade za najboljeg europskog dizajnera cvijeća. Reputaciju je stekao zahvaljujući cvjetnim aranžmanima koje je radio za pariški Hotel Ritz poslije čega je ubrzo postao miljenik francuskog jet seta. 

Seve i Igor zabavu za svojih 500 uzvanika pripremaju za 22. studeni u Beogradu. Krajem rujna par se tajno vjenčao u Istri. 

Idi na 24sata

Komentari 141

  • Elipsed 04.11.2015.

    Severina je zaradila na ljudima koji joj dolaze na koncerte i ne razumijem zašto se sada ljudi bune kada se rasipa "njihovim" parama :3

  • stefi defi 04.11.2015.

    on je trebo ozeniti misicu od 18 godina a ne babu

  • bijesna baba 04.11.2015.

    potrosit ce svoje, a ne moje novce pa me zato bas briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare