To je to što me zanima!

Rasplakala se pred kamerama: Bio je zvijezda, a tako skroman

Hoću reći nešto o Šabanu. On je bio izvanserijski muzikalan čovjek, sa tim glasom koji je sa takvom lakoćom kontrolirao. Nikad nije zabušavao. Bio je jako skroman čovjek, rekla je Neda Urkaden
Vidi originalni članak

Pjevačica Neda Ukraden (68) gostovala je u Jutarnjem programu srpskog kanala 'TV Prva', gdje se emotivnim govorom oprostila od nedavno preminulog kolege i glazbenika Šabana Šaulića, piše Avaz

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi smo radnici treće smjene. I ako si 100-200 km od kuće, ti misliš da si pred pragom. Mi smo željni svog doma. To je najgori osjećaj koji posjeduje svako od nas. Vrlo često si povezan s avionima, slobodnim kartama, tako da nitko nije baš tako od bijesa krenuo - prvo je rekla Neda, a zatim se rasplakala. 

- Prije svega, koristim priliku da izrazim duboko saučešće Goci, Saneli, Ildi, Mihajlu, njihovim unucima... Ja sam ovu vijest jučer doživjela vozeći. Vozila sam se iz Rogaške Slatine. Sama. Ne mogu se opustiti kad me neko vozi. Pogledajte koliko ljudi je izginulo kad ih neko drugi vozi - kroz suze je pričala Neda. 

- Hoću reći nešto o Šabanu. On je bio izvanserijski muzikalan čovjek, sa tim glasom koji je sa takvom lakoćom kontrolirao. Nikad nije zabušavao. Bio je jako skroman čovjek. Bio je tolika zvijezda, toliko je punio, bio toliko popularan... - zaključila je pjevačica. 

DETALJI STRAVIČNE PROMETNE Svjedok nesreće: 'Šaban Šaulić je izašao iz smrskanog auta...'

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 19.02.2019.

    žao mi je pokojnog gospodina .pokoj mu duši i sućt obitelji. ono što me smeta u ovakvim slučajevima to su ovi likovi što se javljaju kao:baš smo se čuli taj dan,trebali smo snimit duet,popili smo piće jutro prije ....i slično.ispada da ga dan uoči smrti malo tko nije vidio ili s njim na neki način komunicirao.mislim na sve ove nedavne odlaske poznatih.i mrtvi im trebaju za promociju.

  • mimidu 18.02.2019.

    Ja i dalje nemam pojma o kome oni danima pisu?! Jesam li jedina???

  • rossastella 18.02.2019.

    Što reče jedan pevač "otišao je najveći'' od svih nas, bar što se tiče narodne muzike... Broj 1 Šaban Šaulić bar što se tiče pevanja _vokala pa mnogo mesta prazno, ostali mogu da se posle Šaban poredjaju kako im volja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare