To je to što me zanima!

Rasplesani Charles: Budući kralj pokorio je i plesni podij

Dok je Camilla imala upalu sinusa, zbog koje je morala ostati u hotelu, Charles je bio ulični zabavljač u Meksiku, zgrabio je maramu i energično njome vitlao zrakom
Vidi originalni članak

Iako nije čuo za ples Sarao Campechano, princ Charles (65) zgrabio je maramu, energično njome vitlao zrakom i oponašao korake plesne trupe. Prvog u redu za englesku krunu Meksikanci nisu dugo nagovarali da dođe na feštu na gradski trg u obalnom Campechu. Charles je odmah zgrabio dvostruko mlađu plesačicu, zavrtio je i dobio pljesak publike.

- Uz malo vježbe mogao bi s nama na turneju - hvalio ga je plesač Carlos. Nakon što se po službenoj dužnosti morao družiti s meksičkim predsjednikom i prvom damom, princ od Walesa posjetio je Edznu Mayu, arheološko nalazište, ispred kojeg je pozirao sa sunčanim naočalama u maniri holivudskog zavodnika.

- Jedna ruševina ispred druge - šalio se Charles na račun svojih godina. Iako je u Meksiko stigao sa suprugom Camillom Parker Bowles (67), vojvotkinja je, umjesto učenja tradicionalnog plesa i kušanja meksičkih specijaliteta, zbog upale sinusa ostala u hotelu.

- Dobila je nogometni dres i vidjela groblje, ali nije imala sreće jer zbog bolesti propušta pravu zabavu - rekao je Charles.

Htio veslati, nisu mu dali

Dok je razgledavao plutajuće farme i polja cvijeća u okrugu Xochimilco, Charles se htio okušati u veslanju. Domaćini su ga odbili jer su se bojali da će smočiti odijelo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • CUKRENA. 06.11.2014.

    Rasplesani Čarli....a ide to njemu, pogotovo kad Camila nije u blizini.:))

  • Gena Vava 06.11.2014.

    Kad mačke nema, miš kolo vodi...

  • prekrasna 06.11.2014.

    meni nekako žao šta nije i Camila malo začagala.....pusta bolest

Komentiraj...
Vidi sve komentare