To je to što me zanima!

Rasprava oko smještaja u vili i dalje traje, a parovi se svađaju

Iako su neki parovi već u braku, neki u dugogodišnjim vezama, sada će se tek otkriti tko poznaje partnericu u dušu, a tko treba pozornije slušati
Vidi originalni članak

U subotu bila je prva emisija novog showa 'Superpar', a kandidati su već i obavljali zadatke. Najboljima su se pokazali Jana i Miroslav koji su osvojili nagradu da odrede tko će spavati u kojoj sobi. Najgoru su dodijelili Hani i Goranu.

Nakon prve noći u vili, zaljubljeni parovi su odmah ujutro raspravljali o dojmovima. Dio parova raspravljao je upravo o Jani i Miroslavu te njihovoj odluci o smještaju. 

U prvoj epizodi, djevojke su morale u životinjskom izmetu tražiti ključeve 'golim' rukama, dok su se muškarci kladili na njih. U drugoj epizodi uslijedio je novi izazov, a u njemu su kandidati morali opravdati ono u što su u njih uložile bolje polovice. Na neke od odgovara, djevojke su se opasno naljutile. 

Iako su neki parovi već u braku, neki u dugogodišnjim vezama, sada će se tek otkriti tko poznaje partnericu u dušu, a tko treba pozornije slušati. 

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • liliana 26.03.2019.

    Jadni Goran i Hana među ovima.Ova Jana je katastrofa.Nisu trebali ni ulaziti u taj glupi show.

  • 25.03.2019.

    Meni je najprije bilo žao Hane zbog toga što su je stavili u prikolicu bez grijanja,najprije je gledam koliko se u onoj haljini trudila naći ključ,baš mi je nekako bila malo i draga ali večeras mi je opet išla na živce kako je uletila,sve poslala van iz kuhinje šefovski(ni više,ni manje)i tamo drsko napadala Janu da je dala bolji smještaj nekima koje nisu ni našle ključ,da nije fer što im je dala jer se bolje zbližila sa njima,da se gledalo tko je koliko ključeva našao tj.pravila,opet bi završila u prikolici,Goran se puno bolje prilagodio,puno manje drami,najjače mi je bilo kako je rekao da ne želi da netko misli da su oni neki šećeraši,hahaha,predobro!

  • Liliana_1 25.03.2019.

    Hana ima prekrasan osmjeh ko Elvis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare