To je to što me zanima!

Rasprodane su sve karte za beogradski koncert J. Lisac

Nakon krcatog kluba Revelin u Dubrovniku krajem prošlog mjeseca, te rasprodanog Sava Centra u Beogradu idući tjedan, Josipa koncertne aktivnosti nastavlja u Skopju
Vidi originalni članak

Prodana je i posljednja ulaznica za veliki koncert Josipe lisac u beogradskom Sava Centru idući četvrtak 14. veljače.

Rasprodan koncert punih 9 dana uoči održavanja svakako je dokaz neprekidne koncertne atraktivnosti Josipe i pratećeg benda, ali i činjenica koja potvrđuje da bi ovogodišnja turneja povodom obilježavanja 40 godina od objave albuma Dnevnik jedne ljubavi trebala biti jedna od najuspješnijih i najatraktivnijih u široj regiji. Prošlotjedni promotivan izlet u Beograd pokazao je veliki interes tamošnjih medija i publike za koncertom, uz iznimno uvažavanje velike obljetnice prvog Josipinog albuma.

Nakon krcatog kluba Revelin u Dubrovniku krajem prošlog mjeseca, te rasprodanog Sava Centra u Beogradu idući tjedan, Josipa koncertne aktivnosti nastavlja u Skopju 16. veljače u Univerzalnoj sali.

Nakon toga obožavatelji je čekaju u riječkoj Dvorani Zamet 08.03., u Kulturnom dom u Mežici 29.03., te Kinu Europa u Osijeku 19. travnja. Nekoliko novih termina koncerata ovog proljeća biti će objavljeno krajem idućeg tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zagreb66 07.02.2013.

    Pa zar si se i ti prodala Srbima????

Komentiraj...
Vidi sve komentare