To je to što me zanima!

Rastaje se? Papundek poslije 12 godina ponovno ostaje sam

Ljubav Duška Valentića (62) i Branke Juras (44) počela je bajkovito.Glumac je bivšu novinarku zamijetio u tramvaju. Brak im je u krizi osam mjeseci, više ne žive skupa
Vidi originalni članak

Glumac Duško Valentić i 18 godina mlađa Branka Juras u bračnoj krizi su osam mjeseci. Oboje su napuštali zajednički stan u Zagrebu.

Ljubav Duška Valentića (62) i Branke Juras (44) počela je bajkovito. Glumac je današnju glasnogovornicu Hrvatske stranke umirovljenika i nekadašnju novinarku zamijetio u tramvaju i pomislio: “Zašto je ova lijepa žena tako tužna”. Kad ju je sljedeći put vidio, odvažio se i prišao joj. Idila je trajala do početka godine. Ni mjeseci pregovaranja nisu doveli do pomirenja. Priča se da je prvo glumac napustio stan, a nedugo nakon što se vratio, otišla je Branka.

- Moj razvod nije tema javnog interesa - rekla je Branka dok je Duško rekao da upravo izlazi iz zajedničkog stana i da ga je priča o razvodu šokirala.

- Ni ne obazirem se na sve što se govori - dodao je Duško koji posljednjih godina glumi i u svim najboljim sapunicama. 

Paru je prije 12 godina vjenčana kuma bila Lynn Montgomery, supruga bivšeg američkog veleposlanika u Hrvatskoj Williama. Dušku Valentiću, članu zagrebačkog kazališta Gavella, ovo je bio drugi brak. Sa Stelom Telebuh Stazić, poslovnom ravnateljicom HNK u Zagrebu, ima kćer Jelenu (31). 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • tajnamoja 08.08.2012.

    Ona je u vrijeme udaje bila mojih godina. Ne mogu si zamisliti da se moram udati za 50-godišnjaka sada i živjeti s njim do njegove 62...

  • zvrka1977 08.08.2012.

    ona je taman u najboljim godinama jer meni žene tad najbolje izgledaju i u osnovi se najbolje osjećaju tak da nije ni čudo što su im se svjetovi počeli razilaziti...

  • nivesnina 08.08.2012.

    simpatični su mi...ali budimo realni 18 godina je ogromna razlika,i tu priroda učini svoje,tko ne vjeruje,nek se zavarava,al ne za dugo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare