To je to što me zanima!

Rastrošni Kanye će za Kimin rođendan 'spiskati' 5,6 mil. kn

Reper je organizirao izlet na privatni otok Pine Cay na koji će otputovati u društvu prijatelja. Kim će dobiti i Prada torbicu, rozu dijamantnu narukvicu i Chanel haljinu...
Vidi originalni članak

Reperova djevojka, starleta Kim Kardashian (31), sljedeći će mjesec proslaviti 32. rođendan. Paru koji je u vezi oko pola godine, to će biti prva rođendanska proslava otkako su zajedno. Kako bi oduševio starletu, Kanye West (35) izdvojit će čak milijun dolara, odnosno, 5,6 milijuna kuna za savršeno slavlje i poklone kojima će obradovati reality zvijezdu.

- Kim nije posebno oduševljena zbog 32. rođendana, iza nje su dva neuspjela braka i nema djece. Rođendansku proslavu želi napraviti posebnom pogotovo zbog toga što je to njezin prvi rođendan otkako je u vezi s Kanyjeom. On nikada nije škrtario na poklonima za žene koje voli - otkrio je izvor.

Reper je organizirao izlet na privatni otok Pine Cay na koji će otputovati u društvu prijatelja. Unajmio je privatnog kuhara iz hotela s pet zvjezdica koji će svaki dan kuhati za njih. Osim toga, tisuće funti ostavio je i u trgovinama dizajnerske odjeće i obuće. Između ostalog Kim će dobiti Prada torbicu, rozu dijamantnu narukvicu i Chanel Couture haljinu.

Najnoviji starletin modni dodatak bijela je perzijska mačkica koju je nazvala Mercy, po imenu prvog singla s Kanyjeovog novog albuma 'Cruel Summer'. Starleta je u nedjelju s mačkicom u naručju stigla u obiteljski butik Dash u Miamiju.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • lee01 18.09.2012.

    A ja se sa svoji posvađam na noževe radi parfemčiča

  • mladj 18.09.2012.

    spustite se na zemlju i nahranite bar jednu gladnu osobu.

  • dadach_00 18.09.2012.

    Kak je taj Kanye bedast! To je onaj "sindrom" bogatih valjda...imaju sve, ali hoće još i još. I neznaju kud bi s parama pa troše na sve i svašta. Ali svejedno je bedast. Ionak ga bu vjerojatno napucala...ali kaj je njemu "bačenih" 5, 6 milja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare