To je to što me zanima!

Rat na imanju kod Mire: Mama mu stalno gura stariju Tatjanu

Marijana i ja se nikako ne slažemo. Nismo našle zajednički jezik. Nemam loše mišljenje o njoj, ona je draga osoba, ali ja s njom nemam o čemu razgovarati, rekla je Tatjana za RTL TV
Vidi originalni članak

Tatjana Štulina (46), kandidatkinja farmera Mire Vojvodića (48) iz Donje Jelenske, u sinoćnjoj je epizodi emisije 'Ljubav je na selu' pokazala da se baš i ne slaže s protivnicom Marijanom Vukelić (35), koja se također bori za Mirinu naklonost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvije su se kandidatkinje svađale oko prevlasti u kuhinji, a Tatjana je za RTL TV potvrdila da se s pjevačicom baš i ne slaže. 

- Nikako se ne slažemo. Nismo našle zajednički jezik. Nemam loše mišljenje o njoj, ona je draga osoba, ali ja s njom nemam o čemu razgovarati - rekla je Tatjana za RTL TV i priznala da gaji osjećaje prema farmeru.

BRČKA SE I LJUTI NIKOLINU Hakija u vrućoj kupki, a s njim je Marijana: 'Ima li on mozga?'

- Da, stalo mi je do njega. Ima osjećaja - potvrdila je. 

Tanja je o tome razgovarala i s Mirinom majkom Đurđicom, koja joj je otkrila da joj je upravo ona miljenica.

- Vjerojatno nisam našla svoju srodnu dušu još. Možda je sad prilika, vidjet ćemo - rekla je Tanja te dodala da je dosad nailazila na loše muškarce. 

- Mama, navijate li vi za mene ili za Marijanu? - pitala je Tanja, a Mirina majka izabrala je nju i dobila poljubac. 

- Počašćena sam što je mene izabrala. Nije mi laskalo nego sam počašćena - naglasila je Tanja i dodala da se odlično slaže s gospođom Đurđicom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zok😀😀 05.03.2020.

    Zato je i tako zavrsio sto je mama odlucivavala

  • škorpija25 05.03.2020.

    Sve dobro stoji u komentarima, ali ne mogu vidjeti te dlake na bradi od mame, je selo, je da ne mari za izgled, ali bar ih mogla obrijati a ovako mi izgleda ..........................da ne bi koju životinju uvrijedila

  • ♡♡♡ 05.03.2020.

    Cudno da se takva cura kao Marijana uopce bori za tog Miru, ona je onako "ljepuskasta" i mlada, a on star, ali nije problem u njegovim godinama nego u tome sto on za svoje godine izgleda lose, kakvih komada ima od 48,50 godina... ihaaa ... Dijete drago bjež ti od njega, nek si uzme tu Tatjanu ☺

Komentiraj...
Vidi sve komentare