To je to što me zanima!

'Rat Palestine i Izraela ni blizu svađi Jolie i Aniston'

Sacha, inače po vjeroispovijesti Židov, priprema svoj novi filmski uradak. Kao i obično, svoje je goste iznenadio netaktičnim pitanjima i pjesmom
Vidi originalni članak

Komičar Sacha Baron Cohen (36) uspio je, bar na trenutak, ujediniti Izrael i Palestinu. Ovog puta u ulozi živahnog austrijskog gay dizajnera Brune, Sacha je odlučio snimiti "dokumentarac o mladima" te je za goste pozvao bivšeg pripadnika izraelske tajne službe Mossad i istaknutog palestinskog akademika da mu se pridruže u ratnoj pjesmi u kojoj su se svi držali za ruke. Nakon pjesme, Bruno je goste počeo rešetati raznim urnebesnim pitanjima. Između ostalog, zanimalo ga je što to spaja humus (istočnjačko jelo) i Hamas (palestinski politički pokret). Bruno nije stao na tome već je upitao tajnog agenta kada će Židovi vratiti piramide i zašto ne mogu živjeti u miru s Hindusima. Iznio je i svoje mišljenje o sukobu Izraelaca i Palestinaca rječima kako njihov sukob nije ništa naspram sukoba Jennifer Aniston i Angeline Jolie. Gosti su mu ostali bez riječi.
- Znali smo da će pripremiti nešto urnebesno, ali nismo imali pojma što nas čeka - izjavio je Izraelac nakon snimanja. Ovaj skeč snimao se u Jeruzalemu, a biti će dio Sachinog novog filma koji će izaći slijedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare