To je to što me zanima!

'Ratovi zvijezda': Prvi foršpan za najnoviji film nam je stigao

Od dolaska u kina najnovijeg filma iz sage o 'Zvjezdanim ratovima' dijeli nas još podosta mjeseci, no teaseri i foršpani za film već su krenuli. Tako smo prvo dobili teaser za novi film
Vidi originalni članak

Iako nas do izlaska 'Rogue One: A Star Wars Story' u kinima dijeli još više od osam mjeseci, prvi pogled na film najavljen je jutros.

Kako otkriva kratki teaser video, koji možete pogledati u nastavku, Disney planira emitirati  prvi foršpan za 'Rogue One' tijekom današnje emisije 'Good Morning America', koja kreće s prikazivanjem u pet popodne po našem vremenu.

Pogledajte kratki teaser

No, stranica 'Ratova zvijezda' na Facebooku iznenadila je sve ljubitelje legendarne SF sage i objavila je video prije najavljenog vremena. I da budemo iskreni, čini nam se da ćemo dobiti bolji film od 'Ratova zvijezda: Sila se budi'.

Pogledajte najnoviji video

 

'Rogue One: A Star Wars Story' kronološki je smješten između 'Osvete Sitha' i 'Nove nade', odnosno treće i četvrte epizode najpopularnije SF sage na planeti. Glavne uloge tumače Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Donnie Yen, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker i Diego Luna, a film režira Gareth Edwards.

'Rogue One' stiže u kina 16. prosinca ove godine. Marvel će netom prije njegovog izlaska izdati i mini-seriju stripova u tri nastavka koja će poslužiti kao uvertira u radnju filma.

Izvor: Adria.ign.com

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Frank Sinatra 07.04.2016.

    Iiiiiideš, koooj trejler, vaaaaaaaau! VRH! Nikad bolje vidia, geenijalno, nadasve fenomenalno, predivno, vrhunski! Vidi se da iza tog trejlera stoji svjetski vrhunska ekipa!

  • LiLu 07.04.2016.

    wow covjece pa citavu radnju smo vidjeli ,nisu trebali ovoliko otkriti u ovom traileru

Komentiraj...
Vidi sve komentare