To je to što me zanima!

Rautek na Narodnom 'strusila' rakiju i zatim se popela na stol

Da je spremna učiniti sve za dobru promociju singla, pjevačica je pokazala poštujući sve zadatke voditelja Daibora Petka. Strusila je rakiju, repala hit 'Tek je 12 sati'...
Vidi originalni članak

Svi na stolove, tulum počinje, noć obećava, za narod muzika. Staro društvo je spremno do zore, a ja bih sad na sve pristala', tako zvuče stihovi novog singla grupe ET, koji su pjevačica Katarina Rautek i Boytronic u utorak navečer premijerno predstavili na Narodnom radiju.

Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' najavili su rad na novom albumu.

- ET se vraća na stare staze klupskog zvuka. Znamo da ima nekih koji bi voljeli da bend zvuči kao ET devedesetih, ali to je nemoguće. I tada, a i sada pratili smo aktualnu produkciju, no zvuk će ovog puta biti puno tvrđi i klupski, ali naravno komercijalni - rekao je šef Et-ja, Boytronic, koji nakon dužeg vremena ponovno repa u novom singlu.

- Ovo nije Pitbull, nego obični dvorištar koji laje na svaki auto - našalio se Adonis na usporedbe s američkim reperom, najavivši snimanje spota na nekoliko tisuća metara iznad zemlje.

Da je Katarina spremna učiniti sve za dobru promociju singla, pokazala je bespogovorno poštujući sve zadatke voditelja Petka. Najprije je strusila rakiju, potom repala hit 'Tek je 12 sati', zatim se popela na stol, a onda i fućkala refren novog singla i sve to za jednu minutu. Nakon uspješno obavljenog zadatka za nagradu je popila još jednu rakijicu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ju 17.05.2021.

    Bravo lipoto..

  • ynos 21.05.2013.

    ponosna mama i žena,zapravo nije žena ona je ljubavnica bosanca koji je oženjen,jel ju još udara bmw5,lik živi na račun svoje žene i udara ovu a kaj da velim teletinu.

  • japanokinez 04.04.2013.

    Molio bi urednike da što manje objavljuju uznemirujuće fotografije Dalibora Petka. Možda da mu predlože da opere to masno lice i da mu predlože da se što manje smije. Ne vidim razloga da se on ikako pojavljuje bilo kako na fotkama ili na televiziji, glasovno isto što rijeđe al ako se mora, neka ostane samo glasovno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare