To je to što me zanima!

Razigran i nasmijan: Brad se družio s obožavateljima u Kini

Glumac se pojavio na premijeri svog novog filma 'Allied' u Kini. Iako je prije nekoliko dana njegov 'ispijen' izgled zabrinuo fanove, Pitt je ovaj put bio dobro raspoložen i nasmijan
Vidi originalni članak

Brad Pitt (52) u Kini promovira ratnu dramu 'Allied' u kojoj glumi uz Marion Cotillard. Na premijeri filma, glumac je bio raspoložen za druženje s fanovima, stoga im se približio, razgovarao s njima, dijelio autograme i snimao selfieje. 

Iako je prije samo nekoliko dana izazvao zabrinutost obožavatelja svojim umornim izgledom, Pitt je u Kini bio zgodniji nego ikad. Odjeven u tamno odijelo, Brad je pozirao na crvenom tepihu te je odgovarao na pitanja novinara. 

Glumac je prvi put u dvadeset godina promovirao film u Kini. Naime, Kinezi su mu zabrinuli ulazak u njihovu zemlju zbog njegova filma 'Sedam godina u Tibetu' koji je snimljen 1997. godine. 

Zbog turbulentnog razvoda s Angelinom Jolie, Brad se tjednima osjećao loše, pisali su američki mediji. Navodno je danima plakao te je imao problema sa spavanjem. Nakon što je napustio vilu u kojoj je živio s Angie i njihovo šestero djece, Pitt se preselio prijatelju

Njegova bivša supruga trenutno skrbi o njihovoj djeci, a Brad ih smije posjetiti jedino uz nadzor.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • napoleonov sin 15.11.2016.

    ma sad je slobodan

  • talman 15.11.2016.

    Spasio se čovjek

  • PATRICIA 15.11.2016.

    Ahh,Brad,Brad...bas je ono...WOW!

Komentiraj...
Vidi sve komentare