To je to što me zanima!

Razmažena mala bogatašica u kući ima wellness za svoje pse

Želim imati bajkovit dom, kaže Tamara. Dodala je kako želi ono najbolje za dečka, brokera Omara Khyamija (37), i svoje pse, koji imaju wellness i kadu od kristala
Vidi originalni članak

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone (27), kojoj je otac Bernie kupio kuću u središtu Londona vrijednu 390 milijuna kuna, trenutačno je zaokupljena njezinim preuređenjem. U vili od 55 soba uređuje diskoteku, kuglanu, salon za uljepšavanje i spa te wellness dio za svoje pse. Kći vlasnika Formule 1 na renovaciju će spiskati' 160 milijuna kuna. 

Iako već ima nekoliko garderoba, Tamara je od arhitekta tražila da joj umjesto ormara napravi dvoranu za odjeću i obuću. Nedavno se pohvalila kako svoje skupe louboutinke odjene samo jednom, a onda ih daje siromašnima. U kući je ugradila i dizalo povezano s garažom tako da ona i njezini gosti ne moraju silaziti i hodati do vozila.

Iz južne Amerike naručila je kadu od kristala Swarovski koja stoji osam milijuna kuna. Ispod kuće je ogroman bazen s fontanama. Od ljeta na kući radi 80 radnika, a preuređenje će biti gotovo sljedeće jeseni.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • 22.11.2011.

    Možda ima sve,ali nema iskrene prijatelje pa su joj psi pravi prijatelji....

  • pernica 22.11.2011.

    i koliko god da troši ona i sestra joj, neće moć potrošit, koliko otac zarađuje....meni isto nije jasno dokle ide ta ljudska glupost, pa ona vodi pse na manikuru, lakiraju im nokte, imaju wellness za pse!!!!! ma dajte molim vas!!!!!! šta je previše je previše!!!!!

  • HercegSvabo 22.11.2011.

    kod tih faca ne pomaže niti wellness. ja mislim da im se to i ne sviđa baš nešto

Komentiraj...
Vidi sve komentare