To je to što me zanima!

Razvezali se i bivši zaposlenici Billa Gatesa: Bio je ženskaroš i galamdžija, nije znao s ljudima!

Osim što je navodno jako voli trčati za suknjama po francuskim skijalištima, Gates se, pričaju bivši zaposlenici, ne zna šaliti niti povezati s ljudima
Vidi originalni članak

Bivši zaposlenici Billa Gatesa (65) za Business Insider tvrde da se na poslu milijarder ponašao poput pravog uredskog nasilnika i vikao iz petnih žila. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bill je jednako vikao na sve -  rekao je bivši izvršni direktor, dok su drugi Microsoftovi zaposlenici neka njegova nepoželjna ponašanja ipak pripisivali nespretnosti u ophođenju: - Ne zna se šaliti niti povezati s ljudima. Ako vam je rekao da mu se sviđa vaša frizura, nije pokušavao koketirati s vama. Zapravo mu se zaista sviđala vaša frizura.

SVI GRIJESI NESTAŠNOG BILLA Prijateljstvo s pedofilom i afera s mladom Shelly bili su previše za Gatesovu suprugu Melindu

Gatesa opisuju i kao "ženskaroša", a jedan bivši zaposlenik za Insider je potvrdio da ga je jednom vidio kako izmjenjuje nježnosti s nekom djevojkom u francuskom skijalištu u Alpama. Navodno je to učinio godinu dana nakon što je počeo vezu s Melindom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Coco.Chanel 22.07.2021.

    E kad napišete “navodno” ta riječ je odlična terapija za niski tlak.Tip je antipatican bezveznjak.Nije u šoldima sve 😎

  • little John 01.07.2021.

    Kakvim bedastoćama se bave novinari jednostavno nije istina. Koga briga koliko ljubavnica ima koji milijarder i jesu li one uhvatile njega, ili on njih. Možda one, koji osim suprugine nisu drugu vidjeli, a rogovi im zapinju za štokove.

  • Trump Jong Un 30.06.2021.

    Taj jedino s virusima razmjenjuje nježnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare