To je to što me zanima!

Reality Kim Kardashian lažan? Scene prosidbe se ponavljale

Prema sudskim dokumentima kadrovi gdje Kim od mame Kris Jenner traži savjete o braku snimljeni su već nakon što je reality zvijezda predala papire za rastavu
Vidi originalni članak

Iako su se već prije više od godinu i pol razišli nakon samo 72 dana braka, Kim Kardashian (32) i Kris Humphries (28) još se nisu službeno rastali. Košarkaš pokušava dokazati kako se Kim udala za njega samo zbog publiciteta i novaca. U sudskim dokumentima nalaze se podaci koji otkrivaju kako su se scene prosidbe ponavljale, a kadrovi gdje Kim od mame Kris Jenner traži savjete o braku snimljeni su već nakon što je reality zvijezda predala papire za rastavu. Kim nije znala kako će je Kris zaprositi, a nakon što ju je upitao želi li mu biti žena, izjavila je da želi opet snimiti te scene jer joj se nije svidjela njezina reakcija. 

- Bilo ju je sram. Tražila je da se sve ponovi jer će, kako je rekla, biti jako iznenađena - rekao je za časopis 'Life&Style' producent showa Russell Jay. Časopis piše i kako je Kris šokiran izjavama producenta te da je 'očito kako žele okaljati njegov ugled'. 

- Vrijeme će pokazati da su Kim i njezin reality lažni - rekao je izvor. 

Kim je trenutačno u vezi s reperom Kanye Westom i čekaju dijete. Reality zvijezda s Humphriesom bi se trebala naći na sudu 6. svibnja. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Demantiram 15.03.2013.

    ovo je u rangu mjenjam ženu

  • hrkLJ 14.03.2013.

    Uuuu, kako napetto...NOT!

  • WOMANIZER 14.03.2013.

    to je sad kao neka vijest za koju mi nikad ne bismo mogli pomisliti da se takvo što događa? pa to je SVE isplanirano i odglumljeno i svve je rađeno s razlogom nekim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare