To je to što me zanima!

Reality zvijezda: Sudjelovala sam u orgijama s trideset ljudi

Luisa Zissman, drugoplasirana natjecateljica reality showa 'The Apprentice', ne krije da je u noćnim klubovima u kojima je orgijala vidjela mnogo glumaca i političara
Vidi originalni članak

Iako se više ne natječe u reality showu 'The Apprentice', Luisa Zissman (25) zna kako privući pažnju javnosti. Brineta je otkrila da je nekoć spavala s muškarcima i ženama u seks klubovima diljem Londona i da je bila uključena u orgije u kojima je sudjelovalo 30 ljudi.

- Ako prošetate uokolo, vidjet ćete ljude kako se seksaju po sobama. Ponekad su to parovi, ponekad žene, a nekada i po osam, devet, deset ljudi - rekla je Luisa govoreći o noćnim klubovima koji su, prema njezinim riječima, bili puni britanskih nogometaša, glumaca i političara.

Nevinost je izgubila s 15 godina i ne krije da je nekoć bila u vezi sa svojim oženjenim šefom Jayjem Edmondsom, tada 36-godišnjakom. Par je živio zajedno u Derbyju u koji se Luisa preselila iz Londona i Jay joj je uvijek govorio da vikendima posjećuje majku ili djecu, no uskoro je preko njegova prijatelja saznala da je oženjen.

- Prijatelj, koji je imao seks utroje sa svojim partnerom, savjetovao mi je da se prijavim u klub pod nazivom 'Killing Kittens' - rekla je Luisa, koja je vlasnica dućana s kolačima, 'Dixie's', u St. Albansu.

Reality TV zvijezdi nije toliko bitno s kakvim tipom muškarca spava, dok žene moraju biti mršave plavuše s velikim grudima. Luisa je prije tri godine rodila kćer Dixie, dok se prije godinu dana rastala od supruga Olivera Zissmana (36), s kojim i dalje poslovno surađuje.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Palamudan 23.07.2013.

    tak i izgleda.e pa baš me zanima tko će biti 31.

  • blanca 22.07.2013.

    Ma bravo! Trebamo li ti mi sada dati aplauz?

  • Franz von Drkensson 22.07.2013.

    dobro si izdržala bit djevica do 15-te

Komentiraj...
Vidi sve komentare