To je to što me zanima!

Reality zvijezda želi šesto dijete pa umjesto muža traži donora

Katie je najavila kako želi još jedno dijete, a nakon konzultacija s liječnicima koji su joj rekli da za taj podvig ima još svega nekoliko godina, odlučila se potražiti donora sperme. To je, tvrdi, jednostavnije.
Vidi originalni članak

Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price (42) konstantno zbog svog načina života ciljano puni medijske stupce, a posljednjim priznanjem o tome kako razmišlja o donoru sperme za još jedno dijete osigurala si je novih pet minuta slave.

POGLEDAJTE VIDEO O KATIE PRICE: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Price se proslavila još 90-ih kao mlada manekenka. U međuvremenu je promijenila nekoliko supruga, sudjelovala u nekolicini popularnih reality showova i postala majka petero djece. Ove godine razišla se s Kieranom Haylerom, no čini se da djece nikad dovoljno. 

Katie je najavila kako želi još jedno dijete, a nakon konzultacija s liječnicima koji su joj rekli da za taj podvig ima još svega nekoliko godina, odlučila se potražiti donora sperme. 

ŠOKIRALA JAVNOST Ovisna o operacijama: Starleta Price pokazala jezive ožiljke...

- Vjerojatno će biti jednostavnije ovako. Manja je gužva za donora nego za muškarce koji bi htjeli biti sa mnom. Nemam problem s muškarcima koji su očevi moje djece, ali mislim da je ovo trenutačno pravi odabir - zaključila je osebujna TV ličnost.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bolna_istina 11.06.2020.

    Besplatno doniram, ugradnja na prirodni način

Komentiraj...
Vidi sve komentare