To je to što me zanima!

Rebecca Loos: Ne mogu se prestati skidati do kraja

Britanka se u 31. godini osjeća seksi kao nikada prije. Nedavno je bila na operaciji grudi te je toliko samouvjerena da se ne može prestati skidati
Vidi originalni članak

Starleta se proslavila aferom s oženjenim nogometašem Davidom Beckhamom (33). Od onda se rijetko kada u medijima pojavila potpuno odjevena. Najčešće se slika u donjem rublju, a ponekad i u toplesu. Rebecca Loos (31) odlučna je u namjeri da epizodu s Beckhamom ostavi iza sebe. Ona se nedavno podvrgnula plastičnoj operaciji grudi te se osjeća seksi kao nikada prije.
- Imam 31. godinu i nikad se prije nisam osjećala dobro kao sad. Seks mi je nevjerojatan, kao i moje veze. Volim svoje tijelo više nego prije, a svoje grudi jednostavno obožavam. Toliko sam samouvjerena da se jednostavno ne mogu prestati skidati - izjavila je Britanka i dodala kako joj je afera s Davidom u jednom trenutku određivala život, ali da je sada spremna ići dalje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gucica 07.11.2008.

    Pa ako se voli skidati trebala bi snimati porniče,tamo ne bi imala puno problema sa odječom,Beks bi se sigurno napalio!!!:-)

  • corn flakes 07.11.2008.

    Vjerujem da joj nije problem skinuti se kad ne nudi nešto \"svoje\". Inače, stvarno dobro izgleda - dobro uložen novac... neka muškarci uživaju.

  • Hitman_9 06.11.2008.

    E ovo je sisa! Samo ti njih pokazuj kad imas sta. Svaka cast majstoru koji ih je tako dobro prepravio

Komentiraj...
Vidi sve komentare